Много добре знам кой е! Гледал съм филма най-малко 5 пъти! Но беше преди много време и не си го спомням много добре!WidowmakeR написа:Направих го защото е най-малкото срамно да не знаеш кой е Van Helsing и за какво иде реч. Така или ще поясня на Fang, че Ван Хелзинг е убиеца на Дракула и където се среща неговото име иде реч за вампири.
Филми с вампири
- Fang
- В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
Re: Филми с вампири
Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!

We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Fang
- В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
Стига се ебавахте, знам кой е Van Helsing! Преди го гледах всеки ден и ми беше любим, но от може би 3 4 години не съм се докосвал до него и съм го забравил! И инфо съм чел за него! Не се притеснявайте, знам кой е! Sentry мерси за инфото!
Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!

- shub niggurat
- Обратна връзка:
LET THE RIGHT ONE IN
Филма е шведски и нема нищо общо с американските тъпотии. Не е екшън, нито хорър, но е много добър. Ако търсиш някъв като Блейд - нема смисъл да го гледаш тоя.
Филма е шведски и нема нищо общо с американските тъпотии. Не е екшън, нито хорър, но е много добър. Ако търсиш някъв като Блейд - нема смисъл да го гледаш тоя.
джумерки
Кире това не е ли тоя за малкото момченце дето се влюбва в една вампирка ? 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Van Helsing,Undrerworld,Blade True Blood съми гледал

2 girls one cup,althought it was pretty hard to chooseВпрочем, ако някой ви постави пред дилемата "Twilight, или 2 girls, one cup", кое ще изберете?
Същия си е. Гледах ревю по TV1000. Видя ми се добър.Sick Boy написа:Кире това не е ли тоя за малкото момченце дето се влюбва в една вампирка ?
:O
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Да, той е.
Може да не ви хареса, защото е с типичната скандинавска нотка - проточен и малко депресарски. Но е красиво направен и има много яки моменти. Накрая се насрах от кеф.
Може да не ви хареса, защото е с типичната скандинавска нотка - проточен и малко депресарски. Но е красиво направен и има много яки моменти. Накрая се насрах от кеф.
джумерки
Да много е добър филма 
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
2 женки и 1 чашаВпрочем, ако някой ви постави пред дилемата "Twilight, или 2 girls, one cup", кое ще изберете?
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens - http://www.zamunda.net/details.php?id=153787&hit=1.
За умниците, които ще ми се присмеят, че препоръчвам филм от 1922-а - затваряйте си устата. Този филм е ултимативната класика - ако го нямаше него, нямаше да има и "Блейд" и всичките други съвременни помии. За съжаление, 98% от хората в този форум, а и по света, са обсебени от Вин Дизел и неговите колеги, неизразяващи нищо с филмите си.
Този филм може да бъде гледан и със затворени очи - музиката му е толкова въздействаща, че дори Хичкок има още много да учи. Ако прегледате историята на ужасите, това което се прави в момента ще ви изглежда елементарно и - в много от случаите - смешно. Ужасът не са само черва и кръв и от него не се изисква само да ви изврати до неузнаваемост. Хорърът трябва да натоварва психиката, а не да гледаме как гигант с гипсова маска влачи труп на колежанин или пък сериен убиец с безброй последователи ни тормози в 5 епизода. Точно в тази ниша се намества "Носферату".
За умниците, които ще ми се присмеят, че препоръчвам филм от 1922-а - затваряйте си устата. Този филм е ултимативната класика - ако го нямаше него, нямаше да има и "Блейд" и всичките други съвременни помии. За съжаление, 98% от хората в този форум, а и по света, са обсебени от Вин Дизел и неговите колеги, неизразяващи нищо с филмите си.
Този филм може да бъде гледан и със затворени очи - музиката му е толкова въздействаща, че дори Хичкок има още много да учи. Ако прегледате историята на ужасите, това което се прави в момента ще ви изглежда елементарно и - в много от случаите - смешно. Ужасът не са само черва и кръв и от него не се изисква само да ви изврати до неузнаваемост. Хорърът трябва да натоварва психиката, а не да гледаме как гигант с гипсова маска влачи труп на колежанин или пък сериен убиец с безброй последователи ни тормози в 5 епизода. Точно в тази ниша се намества "Носферату".
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Re:
абе ти да не си krap3?Minotaur King написа:Nosferatu, eine Symphonie des Grauens - http://www.zamunda.net/details.php?id=153787&hit=1.
Иначе не виждам защо го прпоръчваш според теб колко човека тук могат да го оценят...
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Тоя не съм го чувал даже.pcultimate написа:абе ти да не си krap3?
Иначе не виждам защо го прпоръчваш според теб колко човека тук могат да го оценят...
Филмът ще бъде оценен от истинските ценители - за невежите маси не ми пука.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
30 Days of Night - не видях някой да го е споменал до момента.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Значи Underworld трилогията е много добра.
Daybreakers е доста странен филм с вампири
Май никой не спомена "Дракула", обаче на Френсис Ф. Копола (от 199 и някоя). Там пак участва ван Хелсинг, но в ролята е Антъни Хопкинс и е по-скоро учен-мистик, отколкото екшън-пръдльо в едноименния филм "Ван Хелсинг" (който си е бозичка - признайте си).
Daybreakers наситина беше готин, но малко "по-сериозен".
Daybreakers наситина беше готин, но малко "по-сериозен".
AKA The Red Guy
-
Steel
- Обратна връзка:
Гледах американската версия (Let Me In). Наистина е готин, обаче от доста време не съм се дразнил толкова на главни герои в някои филм.Stylized Corpse написа:Да, той е.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Btw, Let the right one in има съвсем пресен римейк (американски), който се казва Let me in.
forplay са му направили някакво бая съмнително ревю, ама който се интересува, да погледне.
forplay са му направили някакво бая съмнително ревю, ама който се интересува, да погледне.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето