Беше много як филм
2012
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: 2012
Днес го гледах
Беше много як филм
Не виждам какво толкова се оплаквате. Плюс това филма трябва, особено в първата половина, да се гледа с голяма доза хумор.
Беше много як филм
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Ироничен комунист
А с момичето какво станаAndrey358 написа:Днес го гледах![]()
Беше много як филмНе виждам какво толкова се оплаквате. Плюс това филма трябва, особено в първата половина, да се гледа с голяма доза хумор.
И аз вчера го гледах --- филмче кат филмче с мн ефекти, за кино си е... Изкефих се, че участваше Уди Харелсън, луд е
Таз мойта с която го гледах, после ми разправя че много се била депресирала - викам й - Има време, има време
, гледа ма накриво след това ха
Таз мойта с която го гледах, после ми разправя че много се била депресирала - викам й - Има време, има време
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Сериозно ви казвам,на няколко пъти бях на косъм да заспа,въпреки че бях с 2ма авери,но тоя руснака,като се появи и ми напушва на смях и не издържам.Ебахти култувия персонаж.
Филм за пуканки и/или среща. Нищо повече.
Ако сте останали разочаровани или сте го гледали сами на компютър, грешката е в очакванията ви.
Ако сте останали разочаровани или сте го гледали сами на компютър, грешката е в очакванията ви.
Това е от типа филми, които си струва да се гледат само на кино, за да може човек да се порадва на ефектите. Иначе не е нищо особено. Руснака наитина кефи. 
Живей заедно,умри сам.

Филма е добър само откъм ефекти, но нищо повече от измишльотина. Това е моето мнение, все пак всеки има право на такова.
Never Give Up... 
- Sanjuro Kwon
2012
Гледах го, и мога да кажа че специалните ефекти са изумителни. Наистина има много интересни сцени. Но ако вземем само тях, то това са около 10 минути. Останалите 2 часа са горе-долу скука... Не е толкова зле, ама очаквах нещо по-добро.
А, почнах да го гледам, но сметнах че ще се филмирам прекалено много и го спрях
Просто винаги такива простотии ме вкарват в ебати филмите
Просто винаги такива простотии ме вкарват в ебати филмите
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
как така те вкарват във филми я се обоснови малко
Толковаочаквания имах, а сега сякаш пари на вятъра ще давам, зада го гледам. Ама съм решил и няма да се отказвам 
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
мда руснака просто е великzip0 написа:Тъп е филма. Само руснака цепи мрака.
"--Еха това се казва голям самолет...!
-- Ами руски е... Ааа?"
DEATH IS ONLY THE BEGINING