¦•••SHERIFA•••¦
Re: ¦•••SHERIFA•••¦
с педерастията си, с инфантилност, с прекомерното използване на бб код гдето види, с факта, че на абитюрентския си бал е бил хвърлен в гюм.
Minotaur King написа:гаменче
-
Ироничен комунист
Squiz, ако знаеш през кое ми е на колко години мислиш, че съм. Сериозно. Разкарай се от темата ми и стига си досаждал!
Активе, ти що пишеш толко рядко, бе?AcTivE написа:Някой може ли да ми обясни накратко с какво този Шерифа е популярен и за какви забавни снимки става въпрос ?
:O
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Да бе, няма проблем, гониш ме от личната си тема във форумаИроничен комунист написа:Squiz, ако знаеш през кое ми е на колко години мислиш, че съм. Сериозно. Разкарай се от темата ми и стига си досаждал!
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Аз един път да съм съгласен със Скуиза ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Стига сте се занимавали с тоя дебил бе,само го разкарайте от РСМ и толкоз 
перфектно знаеш на кво са способни няколко стимулирани тролаАлминатора` написа:Стига сте се занимавали с тоя дебил бе,само го разкарайте от РСМ и толкоз
и то не само в псм...
Minotaur King написа:гаменче
Кефиш се, че си трол или какво?Sturm написа:перфектно знаеш на кво са способни няколко стимулирани тролаАлминатора` написа:Стига сте се занимавали с тоя дебил бе,само го разкарайте от РСМ и толкоз
и то не само в псм...
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Защото ви репортва as usual.Vermic написа:Защо Шерифа не пише в тази тема!
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Довечера ще има cum on face оргия в общежитието на медицинския във Варна. Всички малолетни курви са поканени.
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
- Till.Lindemann
общежитието на медицинския е бардак ! ! ! попадал съм там ! ! !
Значи, аз преглеждам от време на време какво се пише, но нямам време за всичко. Надявам се да ме разбереш. Взех си лятото лаптоп, прокарахме си wireless тази есен в квартирата със съквартирантите ми и браузвам pcm форума и преглеждам news.bg само докато съм в банята по нужда! Тъкмо реша да напиша нещо или се зачета по-сериозно и то се размирише. Тези дни почти не се спирам у нас, затова съм само на някакви тестени боклуци и сега съм се запекъл нещо, та затова се разписах по обстойно.Емануил написа:Активе, ти що пишеш толко рядко, бе?AcTivE написа:Някой може ли да ми обясни накратко с какво този Шерифа е популярен и за какви забавни снимки става въпрос ?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Шерифа мое да е идиот,ма поне 4-5 човека писали в тая тема (включително и автора) са по-големи идиоти от него.Вместо да гоните шерифа от форума,по-добре да го направят модератор и да отпаднете сичките олигофренчета
Wannabe написа:по-добре да го направят модератор и да отпаднете сичките олигофренчета
We are doomed
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
This has just won the Internets. По този повод смятам да споделя любимата поема на брат си, а именно:AcTivE написа:Тези дни почти не се спирам у нас, затова съм само на някакви тестени боклуци и сега съм се запекъл нещо, та затова се разписах по обстойно.![]()
![]()
"Дуфалак, дуфалак
днеска аках - утре пак"
По повод лекарство против запек със звучното име "Дуфалак". Не съм убеден дали не важи само за деца, инак бих ти го препоръчал
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
начело с тебWannabe написа:Вместо да гоните шерифа от форума,по-добре да го направят модератор и да отпаднете сичките олигофренчета
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Аве какво толкова го храните нз, само мен ли не ме дразни шерифа ?
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ШЕРИФА ПРЕЗИДЕН!ШЕРИФА ПРЕЗИДЕНТ!
ШЕРИФА=БОЙКО!!!
ШЕРИФА=БОЙКО!!!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Unholy Man
фиксед.Vermic написа:ШЕРИФА ПРЕЗИДЕН!ШЕРИФА ПРЕЗИДЕНТ!
ШЕРИФА>БОЙКО!!!
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
I know what i am...An Unholy Man..