Мърши, купих си Айон! Реших, че е важно да знаете.
Re: Мърши
Всъщност в Китай смениха оператора преди няколко месеца и чак преди седмица и нещо го забраниха.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Наясно сме,че ти не си наясно.Иначе сентри от къде я черпиш тая информация секи месец колко играчи има?Ироничен комунист написа:Нали сте наясно, че не става дума за кативни играчи, а за регистрирани акаунти
Редовно чета новини за MMORPGта, от които някои са за WoW. Забелязва се тенденцията как от месец на месец числата намаляват.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Ше земеш ти патка от локерзаelianbg написа:аз ся ша си взема WoW от локерза
тихо ле гей па и да е американската пак може да се играWannabe написа:Ше земеш ти патка от локерзаelianbg написа:аз ся ша си взема WoW от локерзаА и дори да можеше,ше е американска версия
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Честито! Сега ще седиш вкъщи и ще играеш пред компютъра, зарибен от някоя игра! Полезна инвестиция, браво!Reflect написа:Мърши, купих си Айон!
Реших, че е важно да знаете.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
ММОто е перфектната инвестиция за времена на криза
.
Вместо да ходиш навън и да харчиш пари за глупости като жени, ти си седиш вкъщи, хапваш домашно готвено и от време на време си удряш по някоя чекия.
Ето така се оцелява в тези тежки времена!
Вместо да ходиш навън и да харчиш пари за глупости като жени, ти си седиш вкъщи, хапваш домашно готвено и от време на време си удряш по някоя чекия.
Ето така се оцелява в тези тежки времена!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
дали?Алминатора` написа:Имаше един от GW Reflect The Slayer,голям дебил беше,по цял ден фармеше и грам PvP не можеше да играеReflect написа:imo, Както Guild Wars,така и Aion е доста над WoW.![]()
р6 херо, р3 глади, р4 командер, 7млн Балт Фекшън..
и не съм фармил..нубовете фармят за пари, другите powertrade-ват за много пари
---------
иначе Айон е далечна от УоУ, друг е въпроса, че хората които пишат ревю-тата на Айон из нета са играли само УоУ и ги оприличават всичко на нея...играта е взела достаа от повечето ММО-та, което е хубаво, а КрайЕнджина си е КрайЕнджин...много красиво изглежда всичко
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аххах я кай колко тапета вече спечелиelianbg написа:тихо ле гей па и да е американската пак може да се играWannabe написа:Ше земеш ти патка от локерзаА и дори да можеше,ше е американска версия
пак ша си говорим
По iPhone-а нали 
-
Гиро мекицата
всъщност не, спомням си отлично по форумите още преди няколко месеца говореха че са го забранилиSentry написа:Всъщност в Китай смениха оператора преди няколко месеца и чак преди седмица и нещо го забраниха.
WoW China с оператор The9 затваря врати - Дата 9ти ЮниГиро мекицата написа:всъщност не, спомням си отлично по форумите още преди няколко месеца говореха че са го забранилиSentry написа:Всъщност в Китай смениха оператора преди няколко месеца и чак преди седмица и нещо го забраниха.
WoW China влиза в Open Beta с оператор NetEase - Дата 26ти Август
WoW China с оператор NetEase затваря врати поради отказ за разрешение от правителството - Дата 2ри Ноември
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Половината от УоУ потребителите изчезват наведнъж? Това е възможно най-силният удар, който играта може да понесе. Оттука нататък за нея има само бавна... смърт.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Кви китайци бе, пич...Wannabe написа:90% от бановете,кейлогерите,ботовете,спамерите и тн са дело на китайците,тъй че без тях играта ще е още по-добра.Смърт за сички дръпнати педали