ЙОВОВ, KУ__ВО [футбол rant]
-
Steel
- Обратна връзка:
Re: ЙОВОВ, КУРВО
деба тоя йовов, деба
деба
сериозно
деба
деба
сериозно
деба
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Lucio_Wagner
- В момента играе: Heroes IV
- Обратна връзка:
Все пак това беше най-трудното разстояние от което да може да вкара гол за него ...
Всичко в света е относително 
Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат.
Мисля, че нивото на българския футбол е горе-долу на това във Виетнам, Албания и част от прибалтийските държави.
Мисля, че нивото на българския футбол е горе-долу на това във Виетнам, Албания и част от прибалтийските държави.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
съгласен.Duke написа:Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Till.Lindemann
бахти откритието 
Ми за повечето малоумни бг фенове е неизяснено това. А си е истина ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Трябва да им стане ясно![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Йовов гърбав ли е![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Трябва да им стане ясно
Йовов гърбав ли е
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
А през сезон 2005/2006,когато Левски отстраниха Оксер,Олимпик Марсилия,Удинезе,Киево и стигнаха по-напред в УЕФА от отбори като Рома,Страсбург,Реал Бетис,Палермо и Лил,а в същия сезон ЦСКА отстраниха Байер Леверкузен и победиха Ливърпул на техен терен,излиза че българският футбол може да е под нивото Албания и Виетнам,но все пак отборите ни побеждават отбори от Франция,Англия,Испания,Италия,Германия?Duke написа:Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат.
Toва не бяха ли 5те най-силни първенства в Европа или се бъркам
И то не е като да кажеш,че това е било случайно.Случайно щеше да бъде,ако бяха стигнали до плейоф за групите.В случая Левски достигнаха 1/4 финал за УЕФА,а пък аз лично не мога да се сетя за отбор от Албания или прибалтийските държави,който да го е правил.
Да не говорим,че това е третият в историята на Левски,а ЦСКА имат 2 полуфинала за КЕШ.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ми всяко чудо за три дниАлминатора` написа:...
Умре им циганката и на цска, и левски
Нещо остроумно
- ManicSubsidal
Chill, прав си, ама chill.Алминатора` написа:
АЗ, си го каза-циганката умря. И на двата отбора горивото им свърши-днес, ако ЦСКА не бият Славия съвсем ще загинат, същото се отнася и до Левски. А Литекс са такъв шибан, нещастен, късметлийски отбор, че чак ме е срам...Ч-ц пък са само чужденци-това честно ли е?! Мани откъде са футболистите...Миньор са шибано отборче, ама и те не биха стигнали далеч.И за финал, Черно море могат само да мечтаят за 3то място...ако свършат в 6та ще е успех.
А за нивото на футбола ни-я се замислете, има ли виетнамец или албанец(е имаше един, де), който да играе в Премиършип?! Не, а има(ше) 3(4) българи, които играят там...+1 в Серия А, още 1-2 в Бундеслигата и т.н.
Австрия и Швейцария все още са си по-зле от нас на футбол-просто Фрай и парите на Матешиц са по-силни от ЦСКА и Левски...
-
Ироничен комунист
Берое би Левски, Любимец би Берое. Какво следва 
Фактът, че имаме няколко наистина качествени играчи играчи в Премиър лийг, е само защото са си самородни таланти, излезли навреме от блатото на българския футбол, а не ошлайфани такива в родната "А" група. Видяха ги скаутите на отборите, които ги взеха като млади, и прецениха, че ще демонстрират още по-добри умения в чужбина. Просто в много наглед по-слаби на футбол държави има правила, точна подготовка на играча още от юноша, та дори и от по-рано, правилна политика и целенасочени инвестиции - тогава всичко си идва на мястото. Хората са се усетили навреме, а ние копаем само надолу от '94.
Вече може да се каже, че сме закъснели. Поне за някои ще им сеир.
Вече може да се каже, че сме закъснели. Поне за някои ще им сеир.
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Любимец шампион!Ироничен комунист написа:Берое би Левски, Любимец би Берое. Какво следва
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
- ManicSubsidal
И така да е. Фактът обаче си остава факт-като имат толкова добра организация Виетнам, защо никой оттам не играе в Европа. Айде моля ти се сега-таланта и състоянието на футбола си имат своето общо...Duke написа:
Любимец са тъпи, подкупващи селяни-да мрат!
- Till.Lindemann
ха, на бербатов имах едни снимки, един мой бивш треньор го беше гледал на някакви мачове май за благоевград лятото с някакви вълнени екипи...
наистина добре казано, че рано са се измъкнали от помията тук, защото сами виждате Бардон избяга от Левски в Апоел, смяха му се, ама отиде в Шампионска лига и даже вкара гол
пък за отборите няма кво да мислим, ако беше стария Левски с Кокала начело, това щеше да е шанса както почти всяка година от сериозно изоставащи да уцелим другите в криза и да станем шампиони...да, ама не, нищо против Гонзо, ама Кокала го нема...мое да върнат мъри
цска са в сериозна криза, поредица от шибани мачове, пък и с тия вътрешни скандали майката си е ебало . за литекс не знам какво да ви кажа, вкарва се доста пари в отбора, обаче все още не може да направи нещо сериозно.евала на публиката, защото все пак Ловеч не е София, а има повече хора по стадионите.черноморец са скрит фаворит.супер много пари се наливат вътре, немската дисциплина на Балъков и Бобич(Риека
), смесено с южняиката техничност.евала за началната селекция, не-евала, че се изкурвяха и продадоха Мишел Платини, той си беше баш звездата на отбора и всичко се въртеше около него.ще мине време докато намерят нов лидер на отбора.при морето си е ебало майката.уж най-богатия отбор в България, пък играят на нива.пооправиха седалките малко, измиха калта от найлоновия тунел, обаче още още не е това, което може да се изисква от отбор с такива възможности.вземи литекс и черноморец, дето играят нац отбор на него, а не могат да се сравняват финансово с тях.и екипите им томи, и ламарините им ламарини.може да се налее още повече в тоя отбор и ще направи нещо зверско.не трябва да ги подценявате изобщо.
много бих искал в първенството да влязат по-сериозно още два отбора, които според мен заслужават внимание-Локо Сф и Славия.имат пари, имат потенциал(некъв), обаче не знам в треньора ли е проблема(ВИЛИ, КУРВО), или в нещо друго.имат кадърни момчета, обаче заедно не правят нищо.а локото са си име.локото биха повечето сериозни отбори, отнеха им победата над цска, имат добри футболисти, все пак нападателя им е голмайстор на първенството, имат добър спонсор, с тях трябва да стане нещо голямо
наистина добре казано, че рано са се измъкнали от помията тук, защото сами виждате Бардон избяга от Левски в Апоел, смяха му се, ама отиде в Шампионска лига и даже вкара гол
пък за отборите няма кво да мислим, ако беше стария Левски с Кокала начело, това щеше да е шанса както почти всяка година от сериозно изоставащи да уцелим другите в криза и да станем шампиони...да, ама не, нищо против Гонзо, ама Кокала го нема...мое да върнат мъри
много бих искал в първенството да влязат по-сериозно още два отбора, които според мен заслужават внимание-Локо Сф и Славия.имат пари, имат потенциал(некъв), обаче не знам в треньора ли е проблема(ВИЛИ, КУРВО), или в нещо друго.имат кадърни момчета, обаче заедно не правят нищо.а локото са си име.локото биха повечето сериозни отбори, отнеха им победата над цска, имат добри футболисти, все пак нападателя им е голмайстор на първенството, имат добър спонсор, с тях трябва да стане нещо голямо
Енеми, стига се прави на капацитет ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Дюк, Тил![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
БГ футбол ми...![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Черноморец и Литекс са единствените отбори с някаква организация![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Дюк, Тил
БГ футбол ми...
Черноморец и Литекс са единствените отбори с някаква организация
Нещо остроумно
- ManicSubsidal
С този си пост показа какъв си капаците...УАУ!Аз написа:Енеми, стига се прави на капацитет
Дюк, Тил
БГ футбол ми...
Черноморец и Литекс са единствените отбори с някаква организация
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ХАХАХАХ ти луд ли си то даже те са на години пред насDuke написа:Вече поне излезе наяве, че държави като Австрия и Швейцария, които едно време бяха под нивото, сега ни бият където ни хванат.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Till.Lindemann
е как бе бихме албания