Serious Sam HD: The First Encounter - излезе!
-
Serious Sam 1.0
Re: Serious Sam HD: The First Encounter - излезе!
има два БГ клана до колкото знам - Мafia и Shooters . Аз се водя към Mafia-та, макар че от доста време спрях да играя в кланови срещи.
A Second Encounter ще го пускат ли с такава графика?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Няма такъв анонс ( so far ), къде отиваш може би... но ако ще ламтят за кинти, надали няма да пуснат.
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Графиката в сравнение с първата част от 2001ва година е в пъти по-добра, но иначе не е нищо кой знае какво, освен това енджина не е особено оптимизиран.
Враговете се движат адски дървено и при положение, че Infinity Ward доказаха, че могат да накарат една игра да върви с перфектна графика, дори и на low-end машини, просто няма начин другите производители да успеят, ако не тръгнат да правят игри по техния пример.
А пък тази игра не демонстира нищо кой знае какво от графична гледна точка ( всъщност това е единственото нещо, което може да демонстрира), обаче е сравнително тежичка.
Съжалявам, но просто новият Call of Duty адски много вдигна летвата за графика - перформънс и едва ли не доказа, че купуването на скъпи процесори и видеокарти е изключително неоправдано.
Враговете се движат адски дървено и при положение, че Infinity Ward доказаха, че могат да накарат една игра да върви с перфектна графика, дори и на low-end машини, просто няма начин другите производители да успеят, ако не тръгнат да правят игри по техния пример.
А пък тази игра не демонстира нищо кой знае какво от графична гледна точка ( всъщност това е единственото нещо, което може да демонстрира), обаче е сравнително тежичка.
Съжалявам, но просто новият Call of Duty адски много вдигна летвата за графика - перформънс и едва ли не доказа, че купуването на скъпи процесори и видеокарти е изключително неоправдано.
-
Serious Sam 1.0
Здраве да е... Играта е супер.
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Когато мина първата част в The Great Pyramid и ми се покаже боса, когато анимацията свърши и сам каже "You are big one, ain't ya?" малко след това ме изхвърля със send/dont send.Някой има ли същият проблем?С релийза на скидроу съм.
-
Serious Sam 1.0
Това е посочено като проблем и при оригиналните версии. За щастие вече пуснаха пача който го оправя.