Крахът на Kerry King! ( абе оня с Десито )
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Re: Крахът на Kerry King! ( абе оня с Десито )
Евалата на Хамелеона.
Хах, и после тръгнал да обсъжда мен, а самият той лъже за години и т.н.
Хах, и после тръгнал да обсъжда мен, а самият той лъже за години и т.н.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Обаче като за тринайсетгодишен има потенциал.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Това и на мен ми направи впечатление. Доста грамотно беше писал. Евалата, за което. Поне може да пише на 13 за разлика от някои други негови връстници.Моридин написа:Обаче като за тринайсетгодишен има потенциал.
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
И настоява малоумниците от вбокса да пишат на кирилица
Браво, дано този епичен фейл му даде още един урок и да се отправи към пътя към нечовещината ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
И не се притеснявай, Ачка, ще намериш твоята Деси рано или късно![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
И не се притеснявай, Ачка, ще намериш твоята Деси рано или късно
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
пич, фразата, която използваш в поста ти, предполага, че си доста забит.Seigar -X- написа:The Chameleon ти ок ли си ?
Major Epic FailNo life person Topic
нищо лично, но по-добре се въздържай от подобни коментари:
"втф омг рофлмао нууб, ебати нолайфъра си "
остарехме
То подробно усвоения речник дава някои подсказки обаче ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Нещо остроумно
@Хами,ще ме извиняваш ама темата е пълна идиотщина.Просто защото нямам НИЩО под ръка за да се снимам,да ти докажа,че съм на 30.И двата некадърника(от manga.bg и zaigravka) са някакви тролове и мога да ти докажа че нямам грам общо с тях,защото първо на първо не крада аватари,нито подписи,а се стремя да си измислям мои.А така и не разбрах какво общо имаме с reave и аз.Ето,ника на reave е краден от Reaver който е Sentry.Признавам,че е имало случай в които нарочно съм се правил на по-малък,защото нито знам какви са тия аджеба и откъде-накъде да си казвам истинско име,години и т.н.Това,че 2-3 бота,са изнамерили скайп някакъв и са решили да се побъзикат,не значи,че аз съм замесен в тва.Manga.bg не знаех,че имат форум,а zaigravka даже не знам какво е това
Сега е логично,че излиза само 1 скайп абонат,ама какво да направя-да си сменя скайпа освен.И къде съм казвал,че съм на по-малко от 30,също не разбрах,ама карай.
@Аз:ъм,ако още не си разбрал,името ми е Георги,ама ти е простено,щото не ща да спора с гнида.Хамелеона е изключение,както и другите,които ще се мъчат да ме "сталкват"(то такава дума даже няма в българският език бел.Шерифа)
EDIT-плюс,че скайпа си,не го давам на всяко място в което се регистрирам.
@Аз:ъм,ако още не си разбрал,името ми е Георги,ама ти е простено,щото не ща да спора с гнида.Хамелеона е изключение,както и другите,които ще се мъчат да ме "сталкват"(то такава дума даже няма в българският език бел.Шерифа)
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Аз знаех че е той.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
След тва "разкриване", пича е напълно прецакан, защото дори и да не е той, никой няма да му повярва.
Obvious secret plan is obvious.
Obvious secret plan is obvious.
I wanna be sedated.
в такъв случай, ти си най-смотания 30 годишен човек на света...
- Unholy Man
По едно време беше развил и версията, че има жена

I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
I know what i am...An Unholy Man..
Понеже искам да видя,колко души ме помнят,ще черпя по бисквитка,на тези които ми кажат кои от миналите потребители съм.
Жокер:Регнат съм 2007
И сори за офф-а
Жокер:Регнат съм 2007
И сори за офф-а
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
На някой му пука кой си, да знаеш.
I wanna be sedated.
Kerry King, гнида да ме наречеш, е жестока обида и ще ти го върна тъпкано тъпчо с тъпчо ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Фейлиш (м) при всички обстоятелства и си спори колкото искаш - не те спираме, ако желаеш![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Фейлиш (м) при всички обстоятелства и си спори колкото искаш - не те спираме, ако желаеш
Нещо остроумно
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
The Desi is a lie ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
------------Kerry King написа:@Хами,ще ме извиняваш ама темата е пълна идиотщина.Просто защото нямам НИЩО под ръка за да се снимам,да ти докажа,че съм на 30.И двата некадърника(от manga.bg и zaigravka) са някакви тролове и мога да ти докажа че нямам грам общо с тях,защото първо на първо не крада аватари,нито подписи,а се стремя да си измислям мои.А така и не разбрах какво общо имаме с reave и аз.Ето,ника на reave е краден от Reaver който е Sentry.Признавам,че е имало случай в които нарочно съм се правил на по-малък,защото нито знам какви са тия аджеба и откъде-накъде да си казвам истинско име,години и т.н.Това,че 2-3 бота,са изнамерили скайп някакъв и са решили да се побъзикат,не значи,че аз съм замесен в тва.Manga.bg не знаех,че имат форум,а zaigravka даже не знам какво е товаСега е логично,че излиза само 1 скайп абонат,ама какво да направя-да си сменя скайпа освен.И къде съм казвал,че съм на по-малко от 30,също не разбрах,ама карай.
Братле, можеш да лъжеш добре. Можеш да лъжеш дори много добре! Но все пак не лъжеш перфектно.
Казваш, че си Георги, a?
Казваш, че си на 30?[18.5.2009 г. 19:27:40] Hikikomori says: ок, а познаваме ли се принципно :Д
[18.5.2009 г. 19:27:50] Ace of Spades, pcm says: ами не мисля :Д
[18.5.2009 г. 19:27:55] Ace of Spades, pcm says: аз съм Ангел
[18.5.2009 г. 19:28:00] Ace of Spades, pcm says: ти май си Гошо
Но -> Какво пише тук?
http://pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php? ... 27#p997227
На 1-ви май казваш, че си на 28. Преди това се беше писал в скайп, че си на 20-21. Из форума беше писал, че си на около 24, изобщо да.
И, за да не си едитнеш поста - ето скрийншот.
http://img190.imageshack.us/img190/1059/75642255.jpg
-----
Да, краденето на аватари ти е до болка познато.[12.6.2009 г. 21:01:14] Hikikomori says: щото има някъв дето се пише Tool и има същия ник и аватар като теб тука
[12.6.2009 г. 21:01:19] Ace of Spades, pcm says: тоя аватар го бех намерил некъде
[12.6.2009 г. 21:01:24] Ace of Spades, pcm says: ма е от много одавна
[12.6.2009 г. 21:01:28] Ace of Spades, pcm says: не помня
[12.6.2009 г. 21:01:33] Hikikomori says: аха
[12.6.2009 г. 21:02:32] Ace of Spades, pcm says: ще си сменя с друго профила на скайпа,че да не вресне некой "че съм му откраднал аватара"
http://img26.imageshack.us/img26/30/avatarqk.jpg
http://img38.imageshack.us/img38/5886/avatar2ad.jpg
----------
Колко повече искаш да затъваш в лайната?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon just ended the thread
Тоя ако смее да се покаже повече...
Тоя ако смее да се покаже повече...
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Няма 30-годишен, който да не слага спейсбар след препинателен знак
Хамзо, респект
Хамзо, респект
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Nope, на никой.Fanatic написа:На някой му пука кой си, да знаеш.
--
DESI IS A LIE
--
also, arigatou gozaimasu! [gaming]
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq