JFK написа:
И пресата за коса също и епилатора![]()
![]()
.
Faggot детектор-БИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИП

JFK написа:
И пресата за коса също и епилатора![]()
![]()
.
Бате мога да ти кажа,че цената по тоя начин е доста по-висока.Вярно е,че в повечето случай е по-качествено,но понякога и готовите конфигурации са много сполучливи,въпреки по-ниската си ценаОрк - Паладин написа:Много малко хора отиват в сервиз,където могат да поръчат машината си част по част и по този начин хем да постигнат високо качество,хем да е на ниска цена.
Wannabe написа:Бате мога да ти кажа,че цената по тоя начин е доста по-висока.Вярно е,че в повечето случай е по-качествено,но понякога и готовите конфигурации са много сполучливи,въпреки по-ниската си ценаОрк - Паладин написа:Много малко хора отиват в сервиз,където могат да поръчат машината си част по част и по този начин хем да постигнат високо качество,хем да е на ниска цена.
Sturm написа:Kerry King написа:@Blue-като се хилиш я ми кажи-откъде да си взема готварска печка или микровълнова?От заложната къща или технополис.Съгласен съм,че техниката им е скапана(имам опит с PSP и Mp3 плейър),но радиа за коли,печки,сешоари,хладилници,че и принтера ми е от там не съм видял дефект.Всичко изброено отгоре го притежавам закупено от там(принтера също е техника,но по-особена-бачка).
Казах компютри, те не се купуват от техно супер маркети и тн.
Е мани го фантастико,говоря ти за фирми като плесио,мултирама и тн.,които си разбират от работата.За технополис не знам,но за техномаркет също съм чувал добри отзивиslim_k написа:Wannabe написа:Бате мога да ти кажа,че цената по тоя начин е доста по-висока.Вярно е,че в повечето случай е по-качествено,но понякога и готовите конфигурации са много сполучливи,въпреки по-ниската си цена
Е такъв филм още не съм виждал, освен ако не говорим за маркови сглобки. Некви Метро/Технополис/Фантастико изгъзици досега квото съм видел сите са били под секва.
[/quote]Wannabe написа:Бате мога да ти кажа,че цената по тоя начин е доста по-висока.Вярно е,че в повечето случай е по-качествено,но понякога и готовите конфигурации са много сполучливи,въпреки по-ниската си цена
Е такъв филм още не съм виждал, освен ако не говорим за маркови сглобки. Некви Метро/Технополис/Фантастико изгъзици досега квото съм видел сите са били под секва.Е мани го фантастико,говоря ти за фирми като плесио,мултирама и тн.,които си разбират от работата.За технополис не знам,но за техномаркет също съм чувал добри отзиви
Wannabe написа:Е мани го фантастико,говоря ти за фирми като плесио,мултирама и тн.,които си разбират от работата.За технополис не знам,но за техномаркет също съм чувал добри отзиви