Дали не си тъп, а?Wannabe написа: Бтв,алкохола е един от най-мощните депресанти,не знам що сички му се изредихте
Против депресия - спорт и черен шоколад!
Дали не си тъп, а?Wannabe написа: Бтв,алкохола е един от най-мощните депресанти,не знам що сички му се изредихте
Това. Мисля, че имаше някакво изследване в скандинавските страни - че са били по-депресирани, защото имат по-малко слънце от нас.Andrey358 написа:Сега понеже уча за изпит по метаболизъм на човека, та да ви кажа. В мозъка има един хормон - Серотонин, който се отделя през деня в следствие на дневната слънчева светлина. Това е хормон на доброто настроение. През зимата, поради по-краткия ден (и по-облачното време) хората могат да изпаднат в леки депресии, поради недостиг на серотонин. Секрецията на серотонин се стимулира също със спорт. Любопитен факт е лечението на леки депресии с облъчване с 2000 ватови лампи
Моридин написа:Когато една чекия не помага, то помагат две. Честно.
Дали?Neon Black написа:Дали не си тъп, а?Wannabe написа: Бтв,алкохола е един от най-мощните депресанти,не знам що сички му се изредихте
Neon Black написа:readonly, стига бе, туй е ебем ти тъпата песен.
Оф тъпанар,недей много да знаеш.Напиши "depressant alcohol" в гугъл и виж колко статии ще ти излезнат.Дори в уикипедия основния пример за депресант е алкохолаNeon Black написа:Депресант означава нещо, което те депресира (ментално) ли бе, малоумник?
Мълчи си по-добре, недей се излага.
readonly, стига бе, туй е ебем ти тъпата песен.
Некой ден и живота ше те научи добър урок,като ми кажеш да си еба майката в лицето.Но,да за сега си избивай комплексите,чувствай се голям и мощен зад монитора.Нещастник...Neon Black написа:След известно време в университета ме научиха да не пиша глупости