Zombieland(movie)
Re: Zombieland(movie)
Тая "малката" поне мен с нищо не ме грабва. Нито я намирам за хубава, нито за сладка, нито изглежда палава и анално податлива...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
ХАХАХАХ че кой ще и го набичи на нея беGipo написа:Тая "малката" поне мен с нищо не ме грабва. Нито я намирам за хубава, нито за сладка, нито изглежда палава и анално податлива...
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Mного як филм. Жалко че релийза в Замундата беше ковти.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Филмът излезе в България на 27-ми ноември.
Днес го гледах с компанията и бих казал, че не беше лош, но определено и не беше особено добър. Един коментар, който четох в imdb го описва доста добре - зомбита първите 20 минути, зомбита последните 20 минути. В моментите със зомбита филмът е наистина готин, ама по средата е малко доста муден. Честно, отдавна не ми се беше случвало филм едновременно да ми е толкова скучен (в средата) и толкова забавен (в началото и края).
Ако искате да се поразведрите малко, без да очаквате кой знае колко велика комедия, филмът си струва. Просто не подхождайте с очакването, че е велик - аз го направих до известна степен, защото трейлърът беше много зарибяващ, и бих казал, че останах леко разочарован.
Днес го гледах с компанията и бих казал, че не беше лош, но определено и не беше особено добър. Един коментар, който четох в imdb го описва доста добре - зомбита първите 20 минути, зомбита последните 20 минути. В моментите със зомбита филмът е наистина готин, ама по средата е малко доста муден. Честно, отдавна не ми се беше случвало филм едновременно да ми е толкова скучен (в средата) и толкова забавен (в началото и края).
Ако искате да се поразведрите малко, без да очаквате кой знае колко велика комедия, филмът си струва. Просто не подхождайте с очакването, че е велик - аз го направих до известна степен, защото трейлърът беше много зарибяващ, и бих казал, че останах леко разочарован.
Never save anything for the swim back!