България

Нещата от живота
Аватар
NiggaH

Re: България

Мнение от NiggaH »

Имам предвид за коментарите под новините, не за форума.
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Мнение от Frosty. »

NiggaH написа:Имам предвид за коментарите под новините, не за форума.

Голяма работа,всеки може да си пише както си иска,ако е грешно има си админи/модове.
a.k.a Frosty
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

ТУК НЕ Е ФОРУМ ТУК Е СЕЛО!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
progata

Мнение от progata »

"Имам предвид за коментарите под новините, не за форума."Ми така кажи бе човек,иначе какво очакваш,ако неси свикнал да има миш маш в интернет и игрите,просто си намери друго хоби!(живот)!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

И защо си кръстил темата "България", такива типове като тебе само сквернят името на родината ни.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Имаше едно време България сега няма нищо!

ДЪРЖАВАТА Е АБДИКИРАЛА!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
progata

Мнение от progata »

xaxaAXAXxaxaxax
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Аватар
NiggaH

Мнение от NiggaH »

progata написа:"Имам предвид за коментарите под новините, не за форума."Ми така кажи бе човек,иначе какво очакваш,ако неси свикнал да има миш маш в интернет и игрите,просто си намери друго хоби!(живот)!

Ми написал съм си го,ама кой да чете.
Аватар
NiggaH

Мнение от NiggaH »

Andrey358 написа:И защо си кръстил темата "България", такива типове като тебе само сквернят името на родината ни.

Да привлича малко внимание. Да и ако аз го скверня... Тези,които не знаят да пишат на кирилица какво правят. Боже, какви неадекватници.
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

a.k.a Frosty
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Очевидно е, че авторът е тъп. Спрете да пишете в темата - спира да дразни.

Едит: Пени, не си разбрал :wink:
.
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

Bruno написа:
Drovage написа:БЪЛГАРИ -> http://www.youtube.com/watch?v=0kSdfZJNo-I

някакъв проблем ли видя в клипа?

НЕ !!!! Подкрепям го много ясно.Мангалите в газова камера,резаците на клада.
a.k.a Frosty
Аватар
NiggaH

Мнение от NiggaH »

Добре кого толкова дразня, че и тъп съм бил. Тъп,че си изказах мнението,че трябва да се пише на кирилица. Просто се изумих какви хора пишат в този форум. Наистина съм тъп да пиша тук. Чак сега осъзнавам каква грешка е да държиш на кирилицата в сайт за Пц игри.
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Тъп си много ясно. Не може да се регистрираш в един форум и първото ти мнение да е за това как пишат хората в него. Омръзна ми от умници и псевдо начетени тъпаци, които си нямат друга работа освен да си дават акъла дето никой не им го е изкал. Като другия тъпак дето беше постнал тема защо не трябва да се пишат английските имена на кирилица. Ще пиша както си искам, има си админи има си и форум за препоръки, ебе ме за мнението ти и за това на други като тебе.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
NiggaH

Мнение от NiggaH »

Първото ми мнение във форума,но не и в сайта.Въобще кой номер ми е поста няма никакво значение в случая. И второ ВЪПРОСЪТ Е,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА, БЕ МАЛОУМЕН НЕГРАМОТНИК. Ти прочел ли си и една книга в живота си, че даваш определения кой е псевдо умник.
И не си налагам мнението, просто си изказвам наблюдението,или поне така беше в първия ми пост, който беше адресиран към админите, като съвет.

*Пише се иСкам, не изкам.
Аватар
IceQueen
В момента играе: Knight online

Мнение от IceQueen »

NiggaH, ходи вземи един студен душ, че ти прегря мисловната клетка (така де, хвана ЦЯЛА, не половин, не четвъртин, а цяла правописна грешка - честито!!!).
Ади сега, като добро дете, виж кака ти как ще ти го обясни простичко, та белким схванеш какво се опитва да ти каже народа.

Тема "България" е толкова умно да хакнеш тук и то с това съдържание, колкото и да скочиш от 15 ет. да провериш, за колко време ще стигнеш земята. Иначе казано - малоумно.
Второ, в този Форум, колкото и да ти е странно, се пише на кирилик.
Третото е, че ако ще пищиш за нещо писано по сайта(който държа да наблегна, не съм го чела и нямам намерение да почвам да чета) - има си Цял Раздел - Препоръки. Чуствай се свободен да мрънкаш там, но моля ти се, докажи ни, че си прочел цялата литература на Земята и сътвори Тема със Смислено заглавие и съдържание.

А докато осмислиш по-горното изказване, ние ще се молим мозъчната ти клетка да не прегрее ... всъщност не - определено ще ни е по-хубаво без поредното дете прочело Под Игото и си внушило, че е хванало Бог за контролният пакет.
Крещя, следователно съществувам!
Sick boy

Мнение от Sick boy »

AvTor4eeenceee q h0Di sI nabiI ednA zl0bark@ dA se Ospuk0i6 :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
NiggaH

Мнение от NiggaH »

По-интересно ми е ,колко от повечето посетители на форума са чели ''Под игото''. Всъщност наистина се чудя за какво писах тук. Единственото полезно нещо,което научих е ,че хората тук(повечето) са малоумни селяни, цъкащи игрички и гледащи аниме,дебили, които не могат да приемат и едно мнение сериозно. Хора, които не правят разлика между патриотизъм и национализъм, хора,които предпочитат,да се задълбаят в ника и аватара ми (които значат толкова, колкото аниме мацката на аватара ти), вместо да прочетат първия ми пост и да пуснат наистина смислен коментар, в който не се съдържат думи като ''тъп'',''намери си хоби/живот'' и така нататък. В първия ми коментар не съм нападал никого конкретно, това беше просто едно мнение...а стана форумна война,за едно съвсем дребно нещо. Що се отнася до заглавието,мисля, че който е прочел темата, би си обяснил какво е България...
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Абе вземи прочети нещо наистина добро стига си ни надувал главите с това под иго :wink:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Frosty.

Мнение от Frosty. »

NiggaH написа: Всъщност наистина се чудя за какво писах тук. Единственото полезно нещо,което научих е ,че хората тук(повечето) са малоумни селяни, цъкащи игрички

Ама ти наистина не си бил много умен.Какво очакваше да намериш във форум за игри(главно) ? Тия малоумните селяни ще те пръснат на която игра кажеш,сега сигурно ще кажеш да ама аз съм по умен и имам мноого знания като на титан.Е па сбъркАл си форума пич,ако си мислиш че ще промениш писането на хората или ще ги учиш на нещо.Всеки ще си/си прави каквото иска,има си хора които да ги контролират и ти не си сред тях.
a.k.a Frosty
Публикувай отговор