Е па не е вярно, аз се мия с него чат патWarbringer написа:..никой не ми пипа сапуна :Р
Сапун!!!!!!!!!!!!!!
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Re: Сапун!!!!!!!!!!!!!!
Крещя, следователно съществувам!
Направен от Сигани !!!!!!!
твърд направен от цигани щот аз съм ХИТЛЕР 
-
Children of Bodom
- В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
elianbg написа:твърд направен от цигани щот аз съм ХИТЛЕР
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died
- adolf_aihman
- В момента играе: S.T.A.L.K.E.R.Call of Pripyat,Aion:Tower of Eternity
Сапун?Ами бих препоръчал като най-добър еврейския.Несъменно качество,по-добър е от циганския гарантирам знам го от личeн опит.
-
Andy
- В момента играе: Test Drive : Unlimited
Ей, педро, не си забавен...adolf_aihman написа:Сапун?Ами бих препоръчал като най-добър еврейския.Несъменно качество,по-добър е от циганския гарантирам знам го от личeн опит.
"Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Подяволите порастни. Мислиш че си готин като го говориш това ли?! Имаш ли идея какво е било? Имаш ли поне малка идея за преживяния от хората ужас?adolf_aihman написа:Сапун?Ами бих препоръчал като най-добър еврейския.Несъменно качество,по-добър е от циганския гарантирам знам го от личeн опит.
Лигльо!
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Да, и аз.IceQueen написа:Е па не е вярно, аз се мия с него чат патWarbringer написа:..никой не ми пипа сапуна :Р
Ако се чудиш откъде са къдравите черни косми по него - от ташаците ми
Душ Гел ФТВ! 
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Internet is serious business.darkslayer написа:Подяволите порастни. Голям съм педал. Мислиш че си готин като го говориш това ли?! Имаш ли идея какво е било? Имаш ли поне малка идея за преживяния от хората ужас?adolf_aihman написа:Сапун?Ами бих препоръчал като най-добър еврейския.Несъменно качество,по-добър е от циганския гарантирам знам го от личeн опит.
Лигльо!![]()
![]()
!
аз съм си бърсал ташаците и гъза с кърпата на гошо за лицеАлминатора` написа: Ако се чудиш откъде са къдравите черни косми по него - от ташаците ми