when you see it, you'll turn 360 degrees and walk away!Drovage написа:360
Предпочитам РС
-
Steel
- Обратна връзка:
Re: Предпочитам РС
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
darkslayer
- В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Ето тук съм абсолютно съгласен с теб.Andrey358 написа:РС-то си е перфектната платформа. Единственият проблем не е от техническо естество, а факта че много игри умишлено излизат само за конзоли. Тупалките например. Аз лично отдавна не съм чак толкова запален геймър, че да давам пари и за конзола (машина специално предназначена за игри), при положение че мога да си играя на компютъра и да си върша и куп други неща на него. Ако бях...с 10 години по-млад сигурно щях да искам да имам и компютър и конзола, но сега това ми се струва излишна загуба на пари и което е по-важно, на време.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
Личи си кой е бягал от часовете по математика...Ahriman написа:when you see it, you'll turn 360 degrees and walk away!Drovage написа:360
Трева в котенцата...
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Личи си кой не е слушал тъпи шеги за х-кутията. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
Butters
Верно е...Max Payne написа:Личи си кой не е слушал тъпи шеги за х-кутията.
Трева в котенцата...
Личи си кой е бягал от часовете по английски...Kindzadza написа:Личи си кой е бягал от часовете по математика...Ahriman написа: when you see it, you'll turn 360 degrees and walk away!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
[quote="Sentry
Личи си кой е бягал от часовете по английски...
[/quote]
Технически погледнато трябва да върви назад. И "шегата" е пълна глупост.
Личи си кой е бягал от часовете по английски...
Технически погледнато трябва да върви назад. И "шегата" е пълна глупост.
"walk away" значи "отивам си" или "оставям", няма нищо общо с посоката...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
^Sentry написа:"walk away" значи "отивам си" или "оставям", няма нищо общо с посоката...
People who still don't get it
Аналогията е със завъртането на 180 градуса, т.е. директното обръщане в противоположната посока и след това "walk away" отдалечаване.
Като оставиш настрана това, че Kindzata не схваща майтапа, той си е съвсем прав, че няма логика в изречението, щото въртенето на 360 те връща в първоначалната посока.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Пич, "отдалечавам се" значи движение в посока противоположна на посоката, в която се намира нещото от теб, тоест посоката "away". "Away" е едно и също независимо дали носа ти сочи към нещото или не. Съвсем възможно е да се завъртиш в пълен кръг и след това пак да тръгнеш надалеч от нещото, което е пред теб. Естествено действието е напълно ненужно, но като цяло изречението е правилно и смислово и граматически, тъй като and е дума която обозначава независимост на действията. Ако изречението беше "you'll turn 360 degrees to walk away", тогава щеше да е грешно.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Sentry и ти ли стана госпожа в този форум ?
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Да си ме видял с показалка и кок, учебник в ръка, цайси с дебели рамки и твърдения без един смислен аргумент? И аз така си помислих. Просто когато се събудя в три часа през нощта с температура, запушен нос и болка в главата, която съвсем спокойно може да е резултат от цял чифлик ковачи изработващи медни камбани, имам някаква вътрешна нужда да се заям с някого, който проявява интелектуални умения сравними с тези на същество, изпълзяло от канала в банята.
За съжаление толкова пропаднали същества вече рядко се намират, затова сега се ограничих с безобидно обясняване на логика на твърдение на човек, който в случая, струва ми се, не е имал лоши намерения към някого.
За съжаление толкова пропаднали същества вече рядко се намират, затова сега се ограничих с безобидно обясняване на логика на твърдение на човек, който в случая, струва ми се, не е имал лоши намерения към някого.
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Yeah.... И аз имах подобни дни, с които исках да се заяждам или просто да спора с някого
Btw най-фън се спори с 15-17 годишни емо момичета по Twilight филма 
US Release: Call of Duty: Black Ops
-
Steel
- Обратна връзка:
Изречението е грешно, нарочно или не - това е идеята.Sentry написа:Пич, "отдалечавам се" значи движение в посока противоположна на посоката, в която се намира нещото от теб, тоест посоката "away". "Away" е едно и също независимо дали носа ти сочи към нещото или не. Съвсем възможно е да се завъртиш в пълен кръг и след това пак да тръгнеш надалеч от нещото, което е пред теб. Естествено действието е напълно ненужно, но като цяло изречението е правилно и смислово и граматически, тъй като and е дума която обозначава независимост на действията. Ако изречението беше "you'll turn 360 degrees to walk away", тогава щеше да е грешно.
Стилян.
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
две хикс на четвърта плюс 18алфа квадрат плюс 21коренквадратен от88 е РАВНО на!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Връъ ти го, идиот!OneHitKiller написа:две хикс на четвърта плюс 18алфа квадрат плюс 21коренквадратен от88 е РАВНО на!
WeAreGettingClose
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
бати епик офтопикgogoslavov написа:Ей TILL LINDEMANN И ТЕБ ЛИ ТЕ КЕФИ RAMMSTEIN (THE BEST)
RAMMSTEIN Für Immer
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Butters
Аз съм моторист и предпочитам бензин!
Бахти и тъпата тема, честно... Поне да беше направил анкета, бе, дечко!
Бахти и тъпата тема, честно... Поне да беше направил анкета, бе, дечко!
Трева в котенцата...