Ми не е много лесно.Поне 1 месец (зависи колко играеш де) ще трябва да потърпиш голяма порция псувни,докато се понаучишFirzen написа:Кой е iliekmudkipz?![]()
Лесно ли се учи тази игра? Любопитно ми е, а никога не съм играл Дота.
Новата DOTA или Heroes of Newerth
Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Глупаво би било да искат пари като единствено графиката не е 'взета'.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Точно сега няма да го псуват, защото едва ли не всеки е нууб на тази игра. Виж, ако играе оригиналната си дота, то там вече ще яде псувните яко.Jorix написа:Ми не е много лесно.Поне 1 месец (зависи колко играеш де) ще трябва да потърпиш голяма порция псувни,докато се понаучишFirzen написа:Кой е iliekmudkipz?![]()
Лесно ли се учи тази игра? Любопитно ми е, а никога не съм играл Дота.
БТВ докато играх не съм виждал някой да псува, дори когато някой ливнеше пак нямаше реакция.
Прави сте - не ме псуваха. Току що направих първа игра и ме изядоха с парцалите 
Come, my raven, it could be a lark.
Ще видим какво чудо е, въпреки че целия ми опит на ДотА се състои в две игри. Така че съм тотален нууб не само на тази игра, ами като цяло.
Нейсе, ще я разучим за половин час и ще ви счупим канчетата.
Нейсе, ще я разучим за половин час и ще ви счупим канчетата.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Май все още няма всичките герои от DOTA, но пък доста често ъпдейтват играта, а ъпдейдите са точно геоите, които ги няма. Сега мисля, че ще пускат нов ъпдейт. Преди да пуснат ъпдейт нещо става със сърварите, мисля, че ги спират, но не съм сигурен. Тоест ако нещо ви се бъгне по време на игра, знайте, че е за добро. 
Една от магиите на омнито е сменена и по-точо третата. Тя не е аура за slow, а пасивен удар, който зарежда за 5 сек (на последно ниво), дава 50 dmg и slow-ва с 50% всичко около вас за няколко секунди (доста имба бих казал). Също така ultimate-а не е точно същия. Той дава 1000 армор, много реген, но разликите са в това, че доста лесно могат да те убият когато си в него, докато при DOTA е едва ли не невъзможно.
Една от магиите на омнито е сменена и по-точо третата. Тя не е аура за slow, а пасивен удар, който зарежда за 5 сек (на последно ниво), дава 50 dmg и slow-ва с 50% всичко около вас за няколко секунди (доста имба бих казал). Също така ultimate-а не е точно същия. Той дава 1000 армор, много реген, но разликите са в това, че доста лесно могат да те убият когато си в него, докато при DOTA е едва ли не невъзможно.
Както казах, надявам се в бъдеще ако е възможно да пуснат някой мод с реалните имена, но ще видим.
На мен ми е голям зор докато науча предметите и това че ако кликна на някой друг герой, ми показва статистиките му долу вдясно, а не на мястото на моя.
иначе дайте сериозно да се аднем и да направим пцм кланче
5 човека минимум са нужни
На мен ми е голям зор докато науча предметите и това че ако кликна на някой друг герой, ми показва статистиките му долу вдясно, а не на мястото на моя.
иначе дайте сериозно да се аднем и да направим пцм кланче
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ако направят нови карти ще е лудница
Добре, бе, мамка му, по-безполезен персонаж от Predator-a не можаха ли да измислят?
Невям само Vampiric умението му е полезно, другите вятър ги вял. За 3 секунди ми усилва armor-a, 120 секунди ми се презарежда Ultimate скила, баси... то един Ultimate, ма ко да ти разправям.
Все пак, решен съм да играя само с него, щото като си избера някой герой и като не мога да играя с него, така се ядосвам, че ме засърбяват очите.
А, да, ника вътре си ми е Draksis. Сякаш би могъл да бъде друг...
Невям само Vampiric умението му е полезно, другите вятър ги вял. За 3 секунди ми усилва armor-a, 120 секунди ми се презарежда Ultimate скила, баси... то един Ultimate, ма ко да ти разправям.
Все пак, решен съм да играя само с него, щото като си избера някой герой и като не мога да играя с него, така се ядосвам, че ме засърбяват очите.
А, да, ника вътре си ми е Draksis. Сякаш би могъл да бъде друг...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Denik и WidowmakeR ги аднах.Бтв с Widow изиграхме една и аз бях ПЪЛНА СКРЪБ.Бех с Behemoth който е Earthshaker и ебаси майката 7/10/4
EDIT-дракс,Predator не е ли Venomancer.И друг герой май разбрах:Pyromancer=Lina Inverse
EDIT-дракс,Predator не е ли Venomancer.И друг герой май разбрах:Pyromancer=Lina Inverse
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
-
¦•••SHERIFA•••¦
Не знам, никога не съм играл ДотА и нямам представа кой герой на кой си съответства.
Аз щях да ви питам има ли някъде в нета списък с различните персонажи, барем да ги видя кой кво прави и да си избера, щото пичка му майкина ей тъй ако трябва да ги разучавам от игра на игра.
Нейсе, ако не мога, с Predator-a ще си играя.
А ако някой знае, кой герой съответства на Blademaster-a от ДотА-та?
Аз щях да ви питам има ли някъде в нета списък с различните персонажи, барем да ги видя кой кво прави и да си избера, щото пичка му майкина ей тъй ако трябва да ги разучавам от игра на игра.
Нейсе, ако не мога, с Predator-a ще си играя.
А ако някой знае, кой герой съответства на Blademaster-a от ДотА-та?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
E. League of Legends ще е върха (сигурно), ти препоръчвам да пробваш тази. Ще останеш очарован.
до колкото знам май това е идеятаJorix написа:Ако направят нови карти ще е лудница
в момента цъкам със Soulstealer = Nevermore
TOTAL OWNAGE
относно League of the Legends - Pendragon неслучайно се скара наскоро с Icefrog точно заради това, от което последва и създаването на нов дота сайт. Сигурно ще е хит, поради присъствието на Guinsoo... ще видим
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Играх със свен който мяза на викинг ама говори като Цензура ;/
Иначе играта е супер красива в това няма спор !!!! (бов)
Иначе играта е супер красива в това няма спор !!!! (бов)
Тегля играта, направих си акаунт, Raggnarokh ми е ника. 
evil knows no good
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
ericclapton съм.
Иначе за първият пост:
Nighthound - Rikimaru
Swiftblade - Yurnero (BLademaster-a дето някой питаше) с сменена healing магията.
Megabane - Magina
Moon queen - Luna
Scout - Gondar със сменени магии
Wildsoul - Syllabear
Blacksmith - Ogre magi
Nymphora - нов герой
Thunderbringer - zeus
Pollywog priest - Rhasta
Tempest - enigma
Zephyr нов герой
Armadon - Bristleback
Hammerstorm - sven
Legionnaire - Axe
Predator - нов герой (нищо общо с веномансъра)
Pebbles - tiny
Мързи ме другите да ги пиша, пък и играта се свали. В средата на таиз страница ги има http://forums.dota-allstars.com/index.p ... 9579&st=20
Прави ми впечатление, че герои които са често избирани в професиалните мачове са сменени или не са добавени, което ще попречи на професиалните играчи да се пренесат. Трябва да вземат IceFrog в екипа си. Примерно warlock,който беше най-дорбият babysitter сега е боен герой... и Омни от support е станал по-боен.
edit: след няколко игри останах с лошо впечатлание (и много deaths)
Иначе за първият пост:
Nighthound - Rikimaru
Swiftblade - Yurnero (BLademaster-a дето някой питаше) с сменена healing магията.
Megabane - Magina
Moon queen - Luna
Scout - Gondar със сменени магии
Wildsoul - Syllabear
Blacksmith - Ogre magi
Nymphora - нов герой
Thunderbringer - zeus
Pollywog priest - Rhasta
Tempest - enigma
Zephyr нов герой
Armadon - Bristleback
Hammerstorm - sven
Legionnaire - Axe
Predator - нов герой (нищо общо с веномансъра)
Pebbles - tiny
Мързи ме другите да ги пиша, пък и играта се свали. В средата на таиз страница ги има http://forums.dota-allstars.com/index.p ... 9579&st=20
Прави ми впечатление, че герои които са често избирани в професиалните мачове са сменени или не са добавени, което ще попречи на професиалните играчи да се пренесат. Трябва да вземат IceFrog в екипа си. Примерно warlock,който беше най-дорбият babysitter сега е боен герой... и Омни от support е станал по-боен.
edit: след няколко игри останах с лошо впечатлание (и много deaths)
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- ManicSubsidal
Хах, аз вчера напсувах един лийвър и един от другия отбор дето ме изби 4 пъти, ама няма значениеWidowmakeR написа: Точно сега няма да го псуват, защото едва ли не всеки е нууб на тази игра. Виж, ако играе оригиналната си дота, то там вече ще яде псувните яко.
БТВ докато играх не съм виждал някой да псува, дори когато някой ливнеше пак нямаше реакция.
Иначе се оказа, че не съм чак такъв нубър какъвто се мислех-първата ми игра снощи 5/10/1, втората 7/14/7.
Само дето играх с Пиромансер и с Акърсд, а те май се оказаха бая крадливи герои
Иначе за клана съм с две ръце "за"! Чакам покана, Widowmaker-е ти ми знаеш ника.
Иначе за клана съм с две ръце "за"! Чакам покана, Widowmaker-е ти ми знаеш ника.[/quote]
Проблемът е там, че за да си направим клан всичките 5 човека трябва да сме онлайн. Когато не сте онлайн ми пише че не може да се изпрати поканата, а е наистина трудно да се намерят 5 PCM-ковци онлайн.
BTW тага и името PCM са свободни.
Проблемът е там, че за да си направим клан всичките 5 човека трябва да сме онлайн. Когато не сте онлайн ми пише че не може да се изпрати поканата, а е наистина трудно да се намерят 5 PCM-ковци онлайн.
BTW тага и името PCM са свободни.
Пробвах Soulstealer-a - заедно с Predator-a ми са тех бест фейвъритс. 
А Swiftblade-a може би за игра от трима и повече е готин, но за игра с един ме отвяват.
И, понеже надали може да се намери по-голям нууб от мене, как аджеба да пиша на [ALL] в чата по време на игра?
А Swiftblade-a може би за игра от трима и повече е готин, но за игра с един ме отвяват.
И, понеже надали може да се намери по-голям нууб от мене, как аджеба да пиша на [ALL] в чата по време на игра?
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!