DirectX 10.1, DirectX 11?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Re: DirectX 10.1, DirectX 11?

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Пич, по твоята логика, изчакай за ДХ 15, че да не се набуташ сега с тоя ДХ 10.1 :lol:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Просто като погледна игра игра с дх 10 и дх 9 и разлика не виждам с невъоръжено око.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Kaizerkiel
В момента играе: NFS
Обратна връзка:

Мнение от Kaizerkiel »

Direct-X е спекулация манипулираща хората да си купуват нови видео карти. Просто не виждам смисъл в това една група от видео карти да поддържа една версия на Директ-х а друга не. Нима една 7800GTX е по-слаба от 8600ГТ и не може да подкарва игри на дх10?Това,че няма поддръжка си е направо абсурдно тъпо извинение .Най-вероятно има начин,но е направено с мисълта да се саботират всякакви опити за настройване на карата за по нова версия на директх.Нищо чудно че дх10 е само за виста - така ще могат да се направят повече продажби на тази недодялана операционна система.

Има доста примери,които могат да докажат тезата ми.
Need for speed Junkie
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Истинското преидмство на 8 серия видеокарти на нвидия пред 7 е в поддръжката на физикс, а не в версията на директ х.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Kaizerkiel
Обратна връзка:

Мнение от Kaizerkiel »

Така е,прав си. Но не става въпрос за PhysX ,а за графиката.
Need for speed Junkie
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Ghost_Leader написа:
Serious Sam написа:Тя седмицата излезе ли?
Седмицата излиза на 22 октомври.
agent_Jekov написа:Това сигурно ли е?
Ами не съм много сигурен,но мисля,че ATI ще пуснат първите си DX11 карти към края на годината или в началото на другата.
На 22-ри октомври по... потребителските "стандарти". Ехо, тук сме "селяци" и караме по по-умните стандарти, а именно - release-ната ли е RTM, release-нато ли е и официалното RTM Image-ISO директно от Micro$oft ( а не "скалъпено" от release group-а ), то вече може да се слага. И за да не говоря ( +Voice ) наизуст - Изображение. Ако до 22-ри октомври този % мине % на Глистата - истински "катаклизъм" ще стане :shock:. Познай що.

Колкото до DX - друго предимство на 8-мото поколение е не само физиката, но и това, че можеш да ползваш карта от него поколение да... играе ИЗЦЯЛО ролята на физика. Съответно да се увеличи производителността ( ъ-ъ, FPS ) драстично в игри, възползващи се от физиката. Един успешен коз на NVIDIA. Друг е - ION. За трети не се сещам в момента. От ATI - GDDR5 + първи ще release-нат 40nm DX11 видеокарти, които ще залеят пазара, преди NVIDIA да са изкарали такива. Т.е. с месец-два или няколко седмици, все файда, ATI ще са напред, тъй като не всички са българи и... имат кинти да купуват, все пак.
Аватар
GEGATAFLL
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Обратна връзка:

Мнение от GEGATAFLL »

iddqd написа:7 ще тежи като виста, но виста излезе преди няколко години...
:arsehle: Ти виждаш ли какво пишеш ?!??!?!

Аз лично имам 2те игри - СТАЛКЕР - клиър скай и HAWX и да ви кажа доста по-добре са от някой други игри, но просто CoD 4 и СТАЛКЕР - Сянката на Чернобил са игри изпреварли времето си...
Изображение
За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

То около вистата беше шум и хайп до бога, а сега много тихо-мълком се ниже работата... сякаш пускат просто пореден сървис апк а не нов Уиндоус...
Аватар
Kaizerkiel
Обратна връзка:

Мнение от Kaizerkiel »

Serious Sam написа:То около вистата беше шум и хайп до бога, а сега много тихо-мълком се ниже работата... сякаш пускат просто пореден сървис апк а не нов Уиндоус...
Сигурно са решили да се потрудят вместо да правят рекламна кампания :lol:
Need for speed Junkie
Публикувай отговор