DirectX 10.1, DirectX 11?
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Re: DirectX 10.1, DirectX 11?
Пич, по твоята логика, изчакай за ДХ 15, че да не се набуташ сега с тоя ДХ 10.1 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Re: DirectX 10.1, DirectX 11?
Просто като погледна игра игра с дх 10 и дх 9 и разлика не виждам с невъоръжено око.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Kaizerkiel
- В момента играе: NFS
- Обратна връзка:
Direct-X е спекулация манипулираща хората да си купуват нови видео карти. Просто не виждам смисъл в това една група от видео карти да поддържа една версия на Директ-х а друга не. Нима една 7800GTX е по-слаба от 8600ГТ и не може да подкарва игри на дх10?Това,че няма поддръжка си е направо абсурдно тъпо извинение .Най-вероятно има начин,но е направено с мисълта да се саботират всякакви опити за настройване на карата за по нова версия на директх.Нищо чудно че дх10 е само за виста - така ще могат да се направят повече продажби на тази недодялана операционна система.
Има доста примери,които могат да докажат тезата ми.
Има доста примери,които могат да докажат тезата ми.
Need for speed Junkie
Истинското преидмство на 8 серия видеокарти на нвидия пред 7 е в поддръжката на физикс, а не в версията на директ х.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Kaizerkiel
- Обратна връзка:
Така е,прав си. Но не става въпрос за PhysX ,а за графиката.
Need for speed Junkie
-
¦•••SHERIFA•••¦
На 22-ри октомври по... потребителските "стандарти". Ехо, тук сме "селяци" и караме по по-умните стандарти, а именно - release-ната ли е RTM, release-нато ли е и официалното RTM Image-ISO директно от Micro$oft ( а не "скалъпено" от release group-а ), то вече може да се слага. И за да не говоря ( +Voice ) наизуст -Ghost_Leader написа:Седмицата излиза на 22 октомври.Serious Sam написа:Тя седмицата излезе ли?
Ами не съм много сигурен,но мисля,че ATI ще пуснат първите си DX11 карти към края на годината или в началото на другата.agent_Jekov написа:Това сигурно ли е?
. Ако до 22-ри октомври този % мине % на Глистата - истински "катаклизъм" ще стане Колкото до DX - друго предимство на 8-мото поколение е не само физиката, но и това, че можеш да ползваш карта от него поколение да... играе ИЗЦЯЛО ролята на физика. Съответно да се увеличи производителността ( ъ-ъ, FPS ) драстично в игри, възползващи се от физиката. Един успешен коз на NVIDIA. Друг е - ION. За трети не се сещам в момента. От ATI - GDDR5 + първи ще release-нат 40nm DX11 видеокарти, които ще залеят пазара, преди NVIDIA да са изкарали такива. Т.е. с месец-два или няколко седмици, все файда, ATI ще са напред, тъй като не всички са българи и... имат кинти да купуват, все пак.
- GEGATAFLL
- В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2 - Местоположение: Бургас
- Обратна връзка:
iddqd написа:7 ще тежи като виста, но виста излезе преди няколко години...
Аз лично имам 2те игри - СТАЛКЕР - клиър скай и HAWX и да ви кажа доста по-добре са от някой други игри, но просто CoD 4 и СТАЛКЕР - Сянката на Чернобил са игри изпреварли времето си...
-
Serious Sam 1.0
То около вистата беше шум и хайп до бога, а сега много тихо-мълком се ниже работата... сякаш пускат просто пореден сървис апк а не нов Уиндоус...
- Kaizerkiel
- Обратна връзка:
Сигурно са решили да се потрудят вместо да правят рекламна кампанияSerious Sam написа:То около вистата беше шум и хайп до бога, а сега много тихо-мълком се ниже работата... сякаш пускат просто пореден сървис апк а не нов Уиндоус...
Need for speed Junkie