Ако могат да ви върнат назад във времето...
Re: Ако могат да ви върнат назад във времето...
6 Юни 1944, Omaha Beach
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
-
Steel
- Обратна връзка:
Какво сега, все едно ми трябваше потвърждение?Ordo Malleus написа:Момченце, не ти достига нито акъл, нито въображение, нито нещо в материалните измерения, че да се занимаваш с мен, вярвай.Ahriman написа: Бих се занимавал с тебе, но ми е пределно ясно какво арогантно лайно си, така че... не.
Еби си майката?
Драпай с жалкия си живот и вярвай, че някой ден ще изтребиш нещо повече от досаден комар
Жалък си.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Wrangler
- В момента играе: с майка ти
ше пия бира с васил и георги илиеви!
a.k.a Pennywise
R.I.P Jacko ;( ;( ;(
R.I.P Jacko ;( ;( ;(
А бе като чета тука отговорите ми се роди в глава една много изтрещяла - искам да присъствам на раждането си.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Един ден време, драги съфорумци, е крайно недостатъчен за да се насладиш докрай на това събитие. Най-много да променим хода на някоя важна битка из историята на човечеството, което би довело до някои интересни странични ефекти 'n stuff.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
-
Steel
- Обратна връзка:
Едва ли сам би могъл да промениш нещо наистина важно.Max Payne написа:Един ден време, драги съфорумци, е крайно недостатъчен за да се насладиш докрай на това събитие. Най-много да променим хода на някоя важна битка из историята на човечеството, което би довело до някои интересни странични ефекти 'n stuff.
Стилян.
Убеден съм, че не това е целта на темата. 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Да се надрусам като свиня, да изтребя дузина виетнамци, да гледам снимката на любимата, която ме чака в Америка ( и се ебе като невидяла с други ), да се насирам от страх, да се счупвам от адреналина на битката и да умра в яка битка!Vermic написа:С каква цел?The Chameleon написа:Бих умрял във Виетнамската война, записан в Американската армия.
Накратко : С комерсиална цел.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
За пръв път някой да иска да умре по-такъв начинThe Chameleon написа:
Да се надрусам като свиня, да изтребя дузина виетнамци, да гледам снимката на любимата, която ме чака в Америка ( и се ебе като невидяла с други ), да се насирам от страх, да се счупвам от адреналина на битката и да умра в яка битка!
Накратко : С комерсиална цел.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
D.A.M.N.
Да съм на Woodstock '69 .
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Бих се върнал да си поговоря пак с братовчед ми...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Monsters of Rock Moscow '90. Pantera.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
+1Балоян написа:някой от последните земни дни на Исус Христос.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Каква лудница е било тогава чак думи нямам ;оWarbringer написа:Monsters of Rock Moscow '90. Pantera.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Тоя Ордо колко е просТ
Щях да се върна по времето когато Марс е потдържала живот за да видя на какво е приличала тогава.
Щях да се върна по времето когато Марс е потдържала живот за да видя на какво е приличала тогава.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
омг.... до сега си мислех, че ти си него! Бъркам се вече...............Van Zan написа:Тоя Ордо колко е просТ![]()
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Till.Lindemann
неква древноримска оргия
ама да има и жени де
ама да има и жени де
Ordo Malleus е Бродник, едно време се подвизаваше и като No. Van Zan eдно време беше Ygethmor. Ahriman e Steel.The Chameleon написа:омг.... до сега си мислех, че ти си него! Бъркам се вече...............Van Zan написа:Тоя Ордо колко е просТ![]()
Аз се старая да следя кой кой е, ала вече и аз почнах да им губя бройката, те си сменят никовете през ден, чифутите.
По темата: Емануил каза нещо изключително, и аз бих искал да видя Христос, да говоря с него... или пък да пострелям по динозаври със снайпера.
Въобще възможностите са много, все ще има по някоя и друга интересна дестинация в миналото.
П.С. Само дано да не стане като друг път и в тая тема - след моя пост потъва. Защото наистина е интересна и би се завързала някоя страшна дискусия.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
или с други думи Сорео ако не се лъжаDraksis написа:Ordo Malleus е Бродник, едно време се подвизаваше и като No. Van Zan eдно време беше Ygethmor. Ahriman e Steel.The Chameleon написа: омг.... до сега си мислех, че ти си него! Бъркам се вече...............
Аз се старая да следя кой кой е, ала вече и аз почнах да им губя бройката, те си сменят никовете през ден, чифутите.
По темата: Емануил каза нещо изключително, и аз бих искал да видя Христос, да говоря с него... или пък да пострелям по динозаври със снайпера.
Въобще възможностите са много, все ще има по някоя и друга интересна дестинация в миналото.
П.С. Само дано да не стане като друг път и в тая тема - след моя пост потъва. Защото наистина е интересна и би се завързала някоя страшна дискусия.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
О, Боже мой, някой постна след мене! Проклятието ми е развалено!!!

Въпроса е там, че половината хора от форума си менят никовете и аватарите като невидели. През повечето време само гледаш тъпо в монитора и си мислиш "Абе тоя познавам ли го, мое ли да го напсувам, дали пък не е брат'чеда под прикритие?" И само се чудиш дали не ти е приятел или пък не.
Е, затова си има функцията "Приятели & Врагове", но пък и това не е перманентно решение на проблема.
П.С. Току-що се сетих за единствения потребител, който колкото и да си сменя акаунтите, никовете, аватарите и подписите, пак ще си го знаем...
Наздраве за Алми!
Въпроса е там, че половината хора от форума си менят никовете и аватарите като невидели. През повечето време само гледаш тъпо в монитора и си мислиш "Абе тоя познавам ли го, мое ли да го напсувам, дали пък не е брат'чеда под прикритие?" И само се чудиш дали не ти е приятел или пък не.
Е, затова си има функцията "Приятели & Врагове", но пък и това не е перманентно решение на проблема.
П.С. Току-що се сетих за единствения потребител, който колкото и да си сменя акаунтите, никовете, аватарите и подписите, пак ще си го знаем...
Наздраве за Алми!
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!