Майките ви имат ташаци!
Антарктида се топи шибаняци!
Майките ви имат ташаци!
Sturm написа: къв ханс бе...
За техническа грешка да си чувал?RuSh_FoR_MoRe написа:Виж където оркчето си представя албума кво пише, а после виж пика...
ЕДИТ:Посоките (юг,север,изток,запад) като искаш да посочиш място което се намира по средата на други две се съединяват с О.А те за по-оригинално са съединили 2 противоположни посоки.Тази дума няма смисъл но се знае как се пише....
Дечко,дечко,млъквай дечко.RuSh_FoR_MoRe написа:Злееее... само истински тапанар би допуснал грешка в единствената дума на обложката
Поне не е единствената дума в постаОрк - Паладин написа:Дечко,дечко,млъквай дечко.RuSh_FoR_MoRe написа:Злееее... само истински тапанар би допуснал грешка в единствената дума на обложката
Обложката съм я правил едва ли не 2 през нощта,така че да ме наричаш тАпанар,защото съм направил правописна грешка,поради факта че ми се е спяло,като ти сам правиш такива и то много си е върха на дебилизма.
Когато ти сам спреш да правиш правописни грешки,тогава ще имаш правото да критикуваш другите.
Дейба дебилчето малко,дейба.
Ако си на изпит,и за твоята грешка ще ти отнемат една точка,и за моята.RuSh_FoR_MoRe написа:Поне е 1/11 а не 1/1
...
Деба ноу лайфъраОсвен това,аз моята грешка съм я допуснал след 16 часов престой пред компютъра в 2 часа през нощта
Я пакОрк - Паладин написа:
Ако си на изпит,и за твоята грешка ще ти отнемат една точка,и за моята.
Освен това,аз моята грешка съм я допуснал след 16 часов престой пред компютъра в 2 часа през нощта,а ти твоята си я допуснал в 17:30,едва ли не след като си станал от следобедната си дрямка и си се разсънил
И като сравним типа на двете грешки - моята реално е изпускане на клавиш в следствие на умората (по-горе съм изписал думата правилно),а ти си написал тапанар,просто защото си тъп келеш и не знаеш български.
Аре бегай да цъкаш CS,дечко
Аз не пиша ли на фонетик бе?RuSh_FoR_MoRe написа:Грешка!Допуснал съм я щот пиша на БГфоетик, дуде.И един ден ми омръзна да си пиша постовете по 10 минути и си качих Поетиката.Още свиквам с това "Ъ", както и "ч", Ш и Щ
Едит:ЦС сък
TheChosen1 написа:даджайците