Abendmann написа:Не се усещам и не ми пука.
С 2 акаунта ли пишеш или просто си тъп?
Abendmann написа:Не се усещам и не ми пука.
zip0 написа:...
Andrey358 написа:Aма ти сериозно ли?
Не може да носи свобода, система която не я притежава. Че СССР има огромна заслуга за разгрома на нацистка Германия, това е вярно, но че носи свобода-смехотворно. След разделянето на "зони на влияние" СССР на практика поробва половин Европа за период от 50 години. Всички европейци освен Българите осъзнават това.
Иначе по темата: ЧЕСТИТ ДЕН НА ЕВРОПА!
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
progata написа:При положение,че ние сме били на страната на фашистка Германия,тва празник или национална катастрофа е?В смисъл,ако Германия и ко бяхме надделяли се съмнявам,че щяхме да бъдем по-зле от сега!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Vermic написа:progata написа:При положение,че ние сме били на страната на фашистка Германия,тва празник или национална катастрофа е?В смисъл,ако Германия и ко бяхме надделяли се съмнявам,че щяхме да бъдем по-зле от сега!
Ти тъп ли си бе да еба!Нямаш си и на идея за какво говориш!Ако Германия беше спечелила щеше да има само германци!За това руснаците са освободили европа от сигурна смърт.
Даже и Италия и Япония щяха да си заминат.
Abendmann написа:Русия и Германия бяха съюзници
Лягай да спиш, баце.Vermic написа:Тъпото е че в момента япония няма армияКа моли атомки
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Vermic написа:progata написа:При положение,че ние сме били на страната на фашистка Германия,тва празник или национална катастрофа е?В смисъл,ако Германия и ко бяхме надделяли се съмнявам,че щяхме да бъдем по-зле от сега!
Ти тъп ли си бе да еба!Нямаш си и на идея за какво говориш!Ако Германия беше спечелила щеше да има само германци!За това руснаците са освободили европа от сигурна смърт.
Даже и Италия и Япония щяха да си заминат.
Abendmann написа:Абе идиот нали в началото Русия и Германия бяха съюзници бе.Ако Германия не беше нападнала Русия щяха да са си такива до края.Плана на Сталин е бил да си подели Европа с Хитлер.Голямата спасителка - Русия - ха-ха.
Warbringer написа:Ми всъщност, Русия и Германия в началото наистина са били съюзници...
Warbringer написа:Ми всъщност, Русия и Германия в началото наистина са били съюзници...