Guardian of Fate написа:и не,не съм форумен трол!

Сериозно, айде въври погледай още мачове и после пак пиши. Не ти се оттдава да се правиш, че разбираш.
Guardian of Fate написа:и не,не съм форумен трол!

Назначаването на Клинсман?Bubona написа:едно грешно решение
Същото. Вярно, че някои титуляри са пълни некадърници (Демикелис, Швайнщайгер, Рензинг и донякъде Тони и Лел), но не може предния сезон от първия до последния кръг да си бил първи, а този нито един кръг да не си бил на върха и то със същите футбалериdenik написа:Назначаването на Клинсман?Bubona написа:едно грешно решение
Швайнщайгер,Тони..? Nice tryBubona написа:
Същото. Вярно, че някои титуляри са пълни некадърници (Демикелис, Швайнщайгер, Рензинг и донякъде Тони и Лел), но не може предния сезон от първия до последния кръг да си бил първи, а този нито един кръг да не си бил на върха и то със същите футбалери
ГоФ не ми се отговаря на всичките ти твърдения,само това че аз съдя Българското първенство по телевизия и интернет...извинявай,но от какво друго да съдя.Следя новините в спортал,гледам оттук, оттам мач и последните 3 срещи на Черно море ги гледах на живо.Ако намекваш,че гледането на живо,е базата,която ми е необходима за анализ на първенството ни,мне в голяма грешка си.[/quote]
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Word... някой помни ли "гола" на Юнайтед срещу Тотнъм миналата година? Оня, при който топката така и не мина гол линията...Gipo написа:Да, видяхме колко биеха преди да им я подарятахахаха
От футбол не разбирам много, така че не смея да коментирам другата част от поста ти, обаче за това - евала.Rowegroth написа: А сега защо почнах с "такива като нас няма никъде другаде"... ами защо ли. Помня, че следях с интерес сагата покрай трансфера на Берба в Манчестър, с вестника в ръка на плажа, на горещият пясък, миналото лято по черноморието. От една страна, просто от малък любим ми е Манчестър (бързам да кажа, че не се интересувам от това кой колко пари струвал, колко победи имал, как играел и прочие, просто се наслаждавам на играта им...), а Бербатов показваше доста умения в Тотнъм, и преди всичко ми е сънародник. Та, голям кеф ми беше развръзката в последният момент. И как всички медии гърмяха. Българите не сме толкова много, нито някаква икономическа сила, славата ни е само в умиращата ни история (която сами забравяме), така че всяка подобна новина е добре дошла. В крайна сметка, в момента смело можеш да се хвалиш където и да идеш с "Булгар, булгар - манчестър", фактите са си факти. Но не... един от нас е успял - ние трябва веднага да го нахулим. Да го унижим, да го наричаме "Бамби" в собствената му страна, даже предлагам да го докопаме и да го изгорим на клада. Не че можем да го унижим де, къде е той, какви сме ние тука, ама не ни пречим да го плюем по разни форуми, прикрити зад разни никове. Понеже направи този национален позор да бъде най-обсъжданият и сред най-скъпите и желани трансфери на сезона, в световен мащаб. Баси копелдака, а?
Няма такива като нас никъде другаде, честно. А дори исторически факти свидетелстват, че сме уникално задружен народ, много устойчив и корав, с невероятни традиции и прочие, и прочие. Понякога се чудя дали всичко това не е пълна измислица, аз такива хора тук не съм виждал никъде никога. А вие?