--
пафкай, няма лошо
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Стига бе футболистите ще те намразятdenik написа:АНАТЕМА НА ТРЕВАТА!![]()
![]()
Това не трябваше да го казваш. Сега ще се навъдят онези с медицинското образование да те оборят.top gum написа:Някога бях чел в една книжка за вредите от разните наркотици, че от тревата се губили сиви клетки, а пък аз мозъка особено си го ценя.
+1...Rorschach написа:Това не трябваше да го казваш. Сега ще се навъдят онези с медицинското образование да те оборят.top gum написа:Някога бях чел в една книжка за вредите от разните наркотици, че от тревата се губили сиви клетки, а пък аз мозъка особено си го ценя.
Срал съм ви на тревата.
Не съм лекар и не твърдя, че е истина. Имам очи и съм си направил изводите за себе си, а който иска да оборва. Обикновено всеки си рекламира живота, нищо ново.Rorschach написа:Това не трябваше да го казваш. Сега ще се навъдят онези с медицинското образование да те оборят.top gum написа:Някога бях чел в една книжка за вредите от разните наркотици, че от тревата се губили сиви клетки, а пък аз мозъка особено си го ценя.
Ти сериозно ли?Back_Door_Man написа: ..ама знам че една трева в равна на закачен на херца
Back_Door_Man написа:епа нз мене ме страх да опитам иначе яко хора покрай мене пушат ..ама знам че една трева в равна на закачен на херцаjoker smoker ...да е жив и здрав кинтата
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
как познаГиро мекицата написа:тая песен да не си я прочел от брошура прикрепена към кутия с кайма за кебапчета?