Как да инсталирам Windows от флашка?

Проблеми, съвети, ъпгрейд
The.Rampage.Rado

Re: Как да инсталирам Windows от флашка?

Мнение от The.Rampage.Rado »

Тва, че ти иска хал.длл не е от инсталацията на флашката... Просто си точнал шитаво дистро....

25 лв. и понеделник за до около 2-3 часа имаш нов Уиндоус, оптимизиран и т.н.
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

The.Rampage.Rado написа:Тва, че ти иска хал.длл не е от инсталацията на флашката... Просто си точнал шитаво дистро....

25 лв. и понеделник за до около 2-3 часа имаш нов Уиндоус, оптимизиран и т.н.
Aко темата беше "може ли някой да дойде в понеделник в нас и да ми инсталира уиндоуса" може би отговора ти щеше да е адекватен. Отново се връщам на горното си мнение, че ако не можеш/ не искаш да помогнеш, по-добре си мълчи. В крайна сметка това да обменяме знания и да си помагаме е във фундаменталната основа не само на този форум, но и изобщо на интернет като цяло. Идеята да споделяш безплатно своите познания с други потребители не е само за това да се чувстваш по-добър човек, (макар че и това не е малка мотивация), а и защото така и ти самия би могъл да се възползваш от огромно количество безплатно познание. Ако на всеки въпрос в интернет получавахме отговор: "Дай 25лв. и щи кажа" света нямаше да е същия нали? В крайна сметка нали се сещаш, че ако човек опре до даване на кинти, няма да се спре на някой непознат във форума, а ще си намери човек когото познава. Но темата изобщо не е за това. Човека иска съвет (ако може и обяснение), разни хора се правят на големи тарикати.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
botlik3

Мнение от botlik3 »

Пак се излагате да му се невиди... Както Андрей ви каза 2 пъти това е форум, в който хората искат съвет или помощ и всеки, който може да отдели малко време помага с каквото може. Затова сме всички тук - за да си помагаме!

Бизнесмените, помислете си за всички случаи, в които са ви помагали във форум без да се налага да плащате. Не можете да ги преброите нали? Защо тогава сега се правите на голямата работа със знанията си, които сте получили безплатно?

Като сте толкова кадърни и отворени си потърсете работа в http://jobs.bg/ и спрете да разваляте темата.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Стилян

Мнение от Стилян »

botlik3 написа:Пак се излагате да му се невиди... Както Андрей ви каза 2 пъти това е форум, в който хората искат съвет или помощ и всеки, който може да отдели малко време помага с каквото може. Затова сме всички тук - за да си помагаме!
Тц - за да се пцуаме е. :lol:
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

абе и сам можеш
Аватар
eleKtro
В момента играе: Call of Duty 2
Sacred 2 : Fallen Angel
World Racing 2
Обратна връзка:

Мнение от eleKtro »

Till Lindemann написа:абе и сам можеш
Изображение
-=|I ♥ house ♫|=-
www.trafficradio.org
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

The.Rampage.Rado е ебаси losera
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

iddqd написа:The.Rampage.Rado е ебаси losera
Да ми ядеш краката! :P :P :P (модери - шега.., но бан моля...)

Иначе към автора - точни си най-накрая друго дистро, за предпочитане златно СП2 от пиратите и си го сложи по описания начин във форума на ХБГ и не трябва да имаш проблем с тоя хал.длл. Ако все още не си го направил де...

А иначе относно предложението ми рано или късно всички тук ще осъзнаят, че не могат всичко да знаят/могат и трябва да плащат на други хора да се свърши работата. Аз примерно днес си разчастих колата пред нас и ще се видя в приключение - за да спестя 100 лв... И ще има 1 седмица сглобяване...
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Публикувай отговор