WiC какви достойнства има ? Драмата на едни американци , които с 10 танка спират хилядите и хилядите съветски толкова успешно , че се чудиш защо реват и отстъпват , а направо не ги изчакат да дойдат всичките и да свършват . Продължението на DoW какво имаше ? Малки битки , еднообразни мисии , история , която ти се поднася в еднообразен вид преди всяка мисия , на която ти просто трябва да мелиш малко , след което да отидеш и да убиеш някакъв бос . Ихаа , това е страхотно ! CoH не съм я играл , но моля те , позволи ми да не харесвам игрите , които са за втората световна война, и в които избиваш геройски нацистките армии . Или пък FEAR е велика , С жалките си опити да бъде страшна , но въпреки това пълна предсказуемост ? Еха , то е много интересно да обикаляш из един коридор , който изглежда по същия начин , като другите 50 , които си обиколил , и всичко това за да минеш през забутана насред стаята вентилационна шахта , която намираш след половин час лутане ? Crysis страхотна ли е ? Би ли я превъртял втори път ? Какви достонства има Hawx ? Глупавото управление , елементарния геймплей , липсата на история , еднообразните мисии , грозноватия терен ? Половината сгради са плоски , по дяволите ! Играта не е опростена , тя е проста . Има разлика , и тя е огромна !
За повечето от заглавията , които изброи , не могат да се кажат чак толкова добри думи . Част от тях не съм ги играл , просто не са мой тип . Халфовете винаги са ми били безлични и глупави - превъртял съм ги всичките , обаче не мога да разбера какво им хвалите - скованите престрелки ли , откровенно глуповата и неестествена физика , за която някой ви излъга , че била перфектна и вие само повтаряте колко идеална била ?
Конзолите преебават всичко ! За тях излизат главно безмозъчни джъмп ен рънове ,в които правиш някви глуповати серии , натискайки разни комбинации на джойстика ?
Геймингът е в криза . Факт . добри игри излизат рядко . Факт . Все по-малко игри излизат за PC -факт . Да , не е умрял все още , от него се изкарват пари , има си феновете , ама ако ми кажете , че 2008-9 година са най-светлите , еми не знам вече .