В което не виждам нищо лошо - и така или иначе Сам Фишър ме кефи доста повече.Хърф написа:Сериозно, прилича повече на Сам Фишър в "Двоен Агент", отколкото на себе си.
Max Payne 3
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Max Payne 3
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ох дано не я осерат, а иначе 1-цата и 2-ката на мен много ми харесаха и съм ги превъртял. Дано да е добра колкото бяха добри и предишните игри
Knight will fall 2008
Solid Snake > All.Заратущра написа:В което не виждам нищо лошо - и така или иначе Сам Фишър ме кефи доста повече.Хърф написа:Сериозно, прилича повече на Сам Фишър в "Двоен Агент", отколкото на себе си.
Да, аз съм metalgearfag.
If it's not a signature, shoot it.
Ти си 4chanwannabefag.Хърф написа:Solid Snake > All.
Да, аз съм metalgearfag.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Ти си Сам Фишър.Заратущра написа: В което не виждам нищо лошо - и така или иначе Сам Фишър ме кефи доста повече.
- CaMp3r
- В момента играе: Devil May Cry 3 & 4, NFS Most Wanted & Undercover, GTA 4, FlatOut Ultimate Carnage, WoW, MU, Freelancer, Mirror's Edge, WarRock, Rise of Nations, X3 Reunion, Wanted: Weapons of Fate, Pure, etc.
Мхм играта от както превъртях Max Payne2 за последно преди 2-3 години не съм я поглеждал и не съм се и сещал за нея... Филмът беше отчайващо тъп и несвързан с играта... Очаквам с нетърпение тази тройка... мисля че сюжета на поредицата завърши още с единицита, а двойката както някой каза беше само за още пари... да се надяваме тройката да допринесе с нещо ново което да кърти и да ни кара да я блъскаме ден и нощ!!! а ако тия рокстарци я осерат усещам как няма да има никой останал за да продължи игрите им...
Ти си Жак Клузо.
Ти си Жак Клузо.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ще има ли ПА ПА ПААААА ПАА АПААА ПАААААААА АПАААААА ПААААА 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Първия макс не съм го цъкал , ама вторият колко бозав беше просто не е истина... Все банални американски простотии и помии. Някво ченго , натопено за убийство , което докато докаже невинността си избива 800+ npc-та по нивата. Сигурно нещо такова ще бъде и третия. Историята не беше нищо запомнящо се , даже не помня дали беше като написаното горе или по - тъпо . Няква мона та мона само я гони голяма боза. История липсва. За времето си графиката беше прекрасна. И това е всичко . Еднообразен и праволинеен геймплей . Кажете ми какво ви харесва в тая глупост и ви признавам ...
Е, историята на двойката беше доста запомняща се. Владимир Лем (който помага на Макс в първата игра) наема Мона (която в първата игра получи куршум в главата) за да убие въпросния протагонист. Интересното е, че в първата част Мона отново беше наета да очисти Макс и отново не го направи (в последствие се разбира, че го е пощадила защото се е влюбила в него). Мона и Макс изживяват една "Забранена Любов". В цялата схема се намесва и Вини Когнити, който вече е underboss (a в единичката си беше обикновена отрепка). Накрая, за да стане драмата пълна, Владимир Лем убива Алфред и Мона (която всъщност отново оцелява ако минеш играта на последната трудност). От цялата схема могат да се направят 2 извода:
1. Мона е с хак.
2. Историята е гавра с тази на първата част (която си беше клиширана, но поне беше предадена по феноменален начин).
Нищо чудно, че тройката ще се развива в нова обстановка...
1. Мона е с хак.
2. Историята е гавра с тази на първата част (която си беше клиширана, но поне беше предадена по феноменален начин).
Нищо чудно, че тройката ще се развива в нова обстановка...
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
-
soregashi
- В момента играе: Vampire The Masquer: Redemption
А, това е велика игра (и 1 и 2). Надявам се Rocksat Vancouver да не осерат работата, но имам вярва. Студиото има добри игри.
Но все пак дозата съмнение е огромна
Но все пак дозата съмнение е огромна

In Flames we trust!
На първо четене - ти си много тъп.Emanuil написа:Първия макс не съм го цъкал , ама вторият колко бозав беше просто не е истина... Все банални американски простотии и помии. Някво ченго , натопено за убийство , което докато докаже невинността си избива 800+ npc-та по нивата ...
На второ четене - не си разбрал нищо от играта, защото пича нито е бил натопен за нещо, нито доказва някому нещо...
На трето четене - явно имаш навика да се изказваш напълно неподготвен.
С този успех, ако тръгнеш да пишеш резюме на историята на Диабло 2, ще звучиш по този начин:
- Мъж, воден от желанието за мъст, заради наскоро убитата си жена и дете... преследва злодеите, които са го откъснали от пълното щастие, което е имал със семейството си във фермата им на брега на Слънчев Бряг. Той избива всичките приятели и братя на Диабло, които се подвизават в различни барове в курорта. На края не се примирява с убийството на Диабло, дори тръгва по петите на най-големия брат - Баал, който има ранчо в Тексас. След всичко това, поставя край на живота си, защото вече не намира смисъл да живее... -The End-
Горе долу това, което аз написах има толкова общо със сюжета на Д2, колкото и написаното от теб за Макс Пейн.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гипчо , не вади думите от контекста . С първото исках да покажа безсмисленността на американските сюжети . Зачети се малко в поста .Преходът между сарказма и малко по-сериозната част не е много гладък , но все пак трябва да се усеща . Навярно и ти си го видял , но просто искаше на наругаеш някого . Много добре знам каква е историята и ми е напълно ясно , че не е обвинен за нищо . Може да съм забравил детайлите , ама не ме карай да ти я разказвам , ти май я знаеш
.
Първата част на поста беше за липсата на талант в американското изкуство , плод на което е и въпросната игра , а втората част беше за безсмислето и на самата нея . Горните го усетиха ,ама ти не .
Определено играта си имаше и добри страни - престрелките бяха красиви за времето си ,сънищата на Макс бяха много болни , обаче си ги спомням смътно . Възможно е някои детайли от играта да ми обягват , но да съм казал че съм мега фен ?
Играта не е нито дълбока , нито запомняща се . Какво неземно видяхте в историята , която както каза MARiNZ0 е клиширана . Ако е имало момент , в който да сте били шокирани , ако е имало нещо в играта , което да е променило живота ви , начина ви на мислене или каквото и да е във вас , то значи сте идиоти, които единственото което четат са субтитрите на някакви тъпи игрички или комикси с Американски произход .
Кой е признал играта за шедьовър ? Има десетки игри , които са по-дълбоки от нея .
Има стотици с по-динамичен екшън и по-красиви престрелки .
Тогава кое извисява тази игра над другите ?
Явно съм тъп и Гипчо е прав . Щом в няколкото часа ,за които се превърта играта , от които едва 3% са диалози и развиване на сюжета , аз не съм открил нищо съществено , а всъшност те са едно произведение на изкуството , което заслужава признанието на всички ни , то значи наистина съм тъп ?
Гипчо , не ми се мисли как ще реагираш ако пробваш The witcher примерно . Тя имаше далеч по-силен(като образ) главен герой , с пъти по - интересна и дълбока история , тройно по - красива графика и битки , дълбок свят и запомнящи се реплики и персонажи . Може би си я пробвал , но ако твърдиш ,че Макс Пейн е по - добрата , то тогава отиди и си пусни поредният бозав американски екшън за поредното ченге с проблеми .
ПП не вади думите от контекста
Първата част на поста беше за липсата на талант в американското изкуство , плод на което е и въпросната игра , а втората част беше за безсмислето и на самата нея . Горните го усетиха ,ама ти не .
Определено играта си имаше и добри страни - престрелките бяха красиви за времето си ,сънищата на Макс бяха много болни , обаче си ги спомням смътно . Възможно е някои детайли от играта да ми обягват , но да съм казал че съм мега фен ?
Играта не е нито дълбока , нито запомняща се . Какво неземно видяхте в историята , която както каза MARiNZ0 е клиширана . Ако е имало момент , в който да сте били шокирани , ако е имало нещо в играта , което да е променило живота ви , начина ви на мислене или каквото и да е във вас , то значи сте идиоти, които единственото което четат са субтитрите на някакви тъпи игрички или комикси с Американски произход .
Кой е признал играта за шедьовър ? Има десетки игри , които са по-дълбоки от нея .
Има стотици с по-динамичен екшън и по-красиви престрелки .
Тогава кое извисява тази игра над другите ?
Явно съм тъп и Гипчо е прав . Щом в няколкото часа ,за които се превърта играта , от които едва 3% са диалози и развиване на сюжета , аз не съм открил нищо съществено , а всъшност те са едно произведение на изкуството , което заслужава признанието на всички ни , то значи наистина съм тъп ?
Гипчо , не ми се мисли как ще реагираш ако пробваш The witcher примерно . Тя имаше далеч по-силен(като образ) главен герой , с пъти по - интересна и дълбока история , тройно по - красива графика и битки , дълбок свят и запомнящи се реплики и персонажи . Може би си я пробвал , но ако твърдиш ,че Макс Пейн е по - добрата , то тогава отиди и си пусни поредният бозав американски екшън за поредното ченге с проблеми .
ПП не вади думите от контекста
Не си играл първата част, но даваш оценка за играта?Emanuil написа:...
Как би оценил втората част на "Властелина на пръстените"(примерно), без да си гледал първата част? Без да знаеш, защо аджеба тия пичове са заедно, къф е тоя пръстен и защо подяволите има хобити, джуджета и т.н.?!?
Целта на играта е буквално да те вкара във филма
Задачата на реализаторите на играта е била почти невъзможна - да създадат абсолютен хит от изтъркания сценарий за ченгето, чието семейство е изклано лошо. При това тук става ясно, че жена му на Макс се е разровила където не трябва... Да продължа по темата със задачата на авторите на играта. Тези пичове направиха световно всепризната игра от американския блудкав сценарий! Аз лично с ръка на сърцето мога да кажа, че американците са способни да направят невероятна реализация на наистина тъп сценарий или обратното. За сравнение - на мен лично ми се повръща от жалките опити за реализация на страхотни сюжети от страна на руснаци, французи, испанци, немци(за разлика от американците, те рядко реализират добре каквото и да било)... Говоря за филми разбира се.
Как разбра, че The Witcher има по-силен(като образ) главен герой? Та ти не си играл по-силната от двете - първата част на Макс Пейн. Дори да си прав, даваш някакво твърдение, в което просто няма как да си сигурен и обоснован.
Диалози? Чакай малко, играта е в жанра екшън, а не романтична комедия/драма/семеен филм
Поредното ченге с проблеми
Нека не забравяме, че "Кръстникът" е бил филм/книга за поредното мафиотско семейство с проблеми
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Да , и си напълно прав . Наистина не съм играл първата част и смятам да поправя тази грешка
Съгласен съм с всичко , което изказа горе , браво .