Препоръчайте нещо като терминатор, умирай трудно и т.н.
Re: Препоръчайте филм
Абе тоя форум направо ме отчайвате с вкуса ви за филми.В неква тема 5 страници 30 човека се прехласват по някъв тъп филм за супергерои.В тая тема ена страница некви хора обясняват как заспали на реквием и колко тъп филм бил.Препоръчват се филми като "Наказателя"...И накрая естествено аз отнасям храната че топ 5 ми били американските пайове...Баси майката
-
- Обратна връзка:
Първия "Наказател" беше свестен филм. И Watchmen беше свестен филм. А да си "различен" само за принципа не е оригинално.Jorix написа:Абе тоя форум направо ме отчайвате с вкуса ви за филми.В неква тема 5 страници 30 човека се прехласват по някъв тъп филм за супергерои.В тая тема ена страница некви хора обясняват как заспали на реквием и колко тъп филм бил.Препоръчват се филми като "Наказателя"...И накрая естествено аз отнасям храната че топ 5 ми били американските пайове...Баси майката
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Predator-S
WidowmakeR написа:Cloverfield e пълна глупост, точно такива филми се опитвам да избягвам!
Я зотва ти го препоръчах!

-
- Обратна връзка:
Jorix написа:Абе тоя форум направо ме отчайвате с вкуса ви за филми.В неква тема 5 страници 30 човека се прехласват по някъв тъп филм за супергерои.В тая тема ена страница некви хора обясняват как заспали на реквием и колко тъп филм бил.Препоръчват се филми като "Наказателя"...И накрая естествено аз отнасям храната че топ 5 ми били американските пайове...Баси майката
Еми човека иска екшън и му препоръчвам The Punisher 2. Не твърдя, че е някъв супер филм ама като за екшън става. Има си престрелки, боища ала-бала. Сюжета е адски банален (което важи за повечето екшъни), но все пак екшъните не залагат основно на него.
Jorix написа:Абе тоя форум направо ме отчайвате с вкуса ви за филми.В неква тема 5 страници 30 човека се прехласват по някъв тъп филм за супергерои.В тая тема ена страница некви хора обясняват как заспали на реквием и колко тъп филм бил.Препоръчват се филми като "Наказателя"...И накрая естествено аз отнасям храната че топ 5 ми били американските пайове...Баси майката
Еми препоръчай филм, да видим ти какъв филм ще измъдриш.

- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Predator-S написа:WidowmakeR написа:Cloverfield e пълна глупост, точно такива филми се опитвам да избягвам!
Я зотва ти го препоръчах!
Един от любимите ми любовни филми

Jorix, виж изискванията на автора.
На автора препоръчвам Unleashed (може да се намери и като Danny the Dog).
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Данито е по-скоро психария(доколкото може с Джет Ли де
), отколкото екшън.

Гледал съм го. 

Че кво му е лошото на Cloverfield?
Вярно не е по темата, но си е стандартен катастрофичен филм...обаче е заснет в стил Blair Witch Project и има силно Lost излъчване (заради това, че не виждаш цялата картина, а само отрязъци от нея...за останалото трябва да се досещаш...)
Няколко стари филмчета от мен (без много физически екшън):
Navy Seals (1990)
Trespass (1992)
L?on (1994)
Speed (1994)
Maverick (1994) (е, предполагам Lethal Weapon поредицата е изгледана...Maverick е екшън вариантът на Мел Гибсън в уестърн)
Nick of Time (1995)
Last Man Standing (1996)
From Dusk Till Dawn (1996)
Face/Off (1997)
Теоритично може да си пропуснал някой от тях
Иначе подозирам, че sci-fi класики, като The Abyss, Aliens, Starship Troopers и Robocop са гледани и екшънът в тях е оценен по достойнство.
Вярно не е по темата, но си е стандартен катастрофичен филм...обаче е заснет в стил Blair Witch Project и има силно Lost излъчване (заради това, че не виждаш цялата картина, а само отрязъци от нея...за останалото трябва да се досещаш...)
Няколко стари филмчета от мен (без много физически екшън):
Navy Seals (1990)
Trespass (1992)
L?on (1994)
Speed (1994)
Maverick (1994) (е, предполагам Lethal Weapon поредицата е изгледана...Maverick е екшън вариантът на Мел Гибсън в уестърн)
Nick of Time (1995)
Last Man Standing (1996)
From Dusk Till Dawn (1996)
Face/Off (1997)
Теоритично може да си пропуснал някой от тях
Иначе подозирам, че sci-fi класики, като The Abyss, Aliens, Starship Troopers и Robocop са гледани и екшънът в тях е оценен по достойнство.
Stop the bats! Stop the bats!
Make them go and not come back!
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Гледал съм Leon с малката сестра на деник

![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
AlShu написа:L?on (1994)
Speed (1994)
[...]
Face/Off (1997)
<3
- shub niggurat
- Обратна връзка:
MillionLies написа:AlShu написа:L?on (1994)
Speed (1994)
[...]
Face/Off (1997)
<3
ега ви изсъънат пръстите от тая емотиконка
джумерки
-
^ Много си краен, душа. ;в
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
оди си свари картоф/обели яйце/нарежи репа 

Стилян.
Ъъъ...аз говоря за този Леон, дето беше известен и под името Професионалистът, режисиран от Люк Бесон, в главните роли Жан Рено, Натали Портман (под формата на ултимативна лолитка) и Гари Олдман.
Наистина ли не ви кефи този филм?
У нас разпространяваха и някъква глупост с Жан Клод Ван Дам пак под името Леон...обаче англоезичното и име беше Lionheart...и беше наистина безумна тъпня...
Наистина ли не ви кефи този филм?

У нас разпространяваха и някъква глупост с Жан Клод Ван Дам пак под името Леон...обаче англоезичното и име беше Lionheart...и беше наистина безумна тъпня...
Stop the bats! Stop the bats!
The Chameleon написа:Гледал съм Leon с малката сестра на деник![]()
Имаше един период, в който сестра ми всяка седмица го гледаше тоя филм и не й омръзваше

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
От Leon да премине на Twilight. Тцтцт T_T~
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Те всички на нейната възраст сега са луди по тая помия. Цялата й стая е в плакати на филма :х
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel