От колко време не бях чел нещо толкова нелогично , шокиран съм !
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Човече, тъп си..., млъкни най-после?
Emanuil написа:The Chameleon написа:Човече, тъп си..., млъкни най-после?
Ти си олигофрен , не можеш един препинателен знак да сложиш . Погледни тази красива запатея след многоточието , състоящо се от 4(?!) точки . А какво ще кажете за този уместно поставен знак накрая ? Смислеността на написаното просто няма да коментирам , идиотите ще си останат идиоти независимо колко се мъчат да ги поучават.
А сега можеш да се гръмнеш
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Emanuil написа:The Chameleon написа:Човече, тъп си..., млъкни най-после?
Ти си олигофрен , не можеш един препинателен знак да сложиш . Погледни тази красива запатея след многоточието , състоящо се от 4(?!) точки . А какво ще кажете за този уместно поставен знак накрая ? Смислеността на написаното просто няма да коментирам , идиотите ще си останат идиоти независимо колко се мъчат да ги поучават.
А сега можеш да се гръмнеш
The Chameleon написа:Човече, тъп си, прост си, педал си, плешив си, импотентен си, левак си, осиновен си, млъкни най-после?
indeedhewas написа:
Смея да гадая, че трите точки означават неизказана мисъл. Според мен написаното може да се чете така:The Chameleon написа:Човече, тъп си, прост си, педал си, плешив си, импотентен си, левак си, осиновен си, млъкни най-после?
Зеленото е това, което трите точки показват, а знака "?" накрая е сложен, защото ти предлага да млъкнеш. Един вид се допитва до теб "абе келеш, ще млъкнеш ли?". Та те така.
Какво ли се заминавам с човек, който не може да брои до ТРИ ?!?!
Emanuil написа:Виждам , че на теб не ти е леко , че си имал тежко и тъжно детство , което е оставило много травми в жалката ти дужица,
Emanuil написа:Това е един отл ошите ми навици. Да , не съм изряден , но не се стремя и да бъда. Пиша механично . Какво , сякаш пречи на някого ...