top gum написа:Ха, на първите снимки хората разтребили и лъснали като за иаложба...
Моето бюро винаги стои така

top gum написа:Ха, на първите снимки хората разтребили и лъснали като за иаложба...
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
bYbonЪъЪъ написа:![]()
![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ама си едитни този пост... или няма да издържишThe Chameleon написа:bYbonЪъЪъ написа:![]()
![]()
АААА, Столкърските щори!!!!![]()
![]()
Тряя и аз да си снимам моя като не ме мързи...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
indeedhewas написа:Не че горния ти постинг не преебва усилието, де![]()
А сега и мене ме цитирай и коментирай, for teh phat lewt!