MMORPG request

Игри за PC
Аватар
Sentry

Re: MMORPG request

Мнение от Sentry »

Closed Beta - играе се само от ограничен брой хора, чиято цел би трябвало да е да намират бъгове. Обикновено са избрани на случаен принцип от предварително регистрираните за участие в играта или са взели ключовете си от различни сайтове(аз лично си блюждая почти всеки ден в mmosite.com).
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Да бе вярно,срещал съм го и преди ама не помня...
WeAreGettingClose
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

СОД,като цъкаш S4 викай да се намествам и аз,че сам да играя ми омръзна :P
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Абе нещо не ще да се свързва днеска ми както и да е...Ами кажи как се пишеш в играта?Аз съм StormtrooperBG!
WeAreGettingClose
Аватар
Opk Паладин

Мнение от Opk Паладин »

Sentry написа:А бе най-якото е, че всяка гилдия си има замък и като има GvG двубой се пренасяте замък срещу замък и можете да крадете мебелировката :)

Кире, стандартно MMORPG си е с point and click битки и т.н., ако ти се играе нестандартно такова препоръчвам или Lunia или Shin Megami Tensei: Imagine.

Това за Runes of Magic ли се отнася?Дано да е така,защото я дърпам ^.^

Edit: с 16 килобайта в секунда.Отказвам се.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Жалко. Тъкмо оправиха маната на рицарите и са някакви машини...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

2 дни тегля, на около 60% съм :D Ще я дръпна, ще я дръпна.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

От къде я теглите, че толкова бавно?
Аватар
Opk Паладин

Мнение от Opk Паладин »

Sentry написа:От къде я теглите, че толкова бавно?
Откъде трябва да я теглим?Дай линк pl0x
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=3414

или

http://zamunda.net/details.php?id=161813&hit=1

Второто е по-стара версия и ще се ъпдейтва два-три часа може би, ама пак е по-добре отколкото да го теглите два дена.
ShinzuiUindo
В момента играе: Mabinogi EU
Обратна връзка:

Мнение от ShinzuiUindo »

Ще питам тук вместо да правя нова тема. (гугъл ме доведе тук)
Да знаете някое ММО, на което контролите да са му като на S4 League, Jedi Knight, в смисъл гледаш си отзад героя, с мишката местиш камерата, с WASD се движиш и пр., но да е в отворен свят, не само на рундове, карти и подобни?
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

ShinzuiUindo написа:Ще питам тук вместо да правя нова тема. (гугъл ме доведе тук)
Да знаете някое ММО, на което контролите да са му като на S4 League, Jedi Knight, в смисъл гледаш си отзад героя, с мишката местиш камерата, с WASD се движиш и пр. и да е в отворен свят, не само на рундове, карти и подобни?
Ами аз се сещам за едно ММО което има управление като Jedi Knight.

:arrow: http://www.ddo.com/

ПС: Правиш си 2 регистраций и чакаш 1 седмица да ти пратат покана за бетата.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

ShinzuiUindo написа:Ще питам тук вместо да правя нова тема. (гугъл ме доведе тук)
Да знаете някое ММО, на което контролите да са му като на S4 League, Jedi Knight, в смисъл гледаш си отзад героя, с мишката местиш камерата, с WASD се движиш и пр., но да е в отворен свят, не само на рундове, карти и подобни?
Return of the Warrior, The Chronicles of Spellborn, Age of Conan, Fallen Earth, Fussion Fall, Phantasy Star Online, Phantasy Star Universe, Pirates of the Caribbean Online, The Lacon

А скоро и Tera, C9 и Monster Hunter Frontier.
Публикувай отговор