Та за маркид мен-абе има го и в други игри ама с друго име и не рейсъри!Аз се сещам за Тribes:Vengeance.Шутър е...хипотетично:)))
Burnout Paradise:The Ultimate Box
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Re: Burnout Paradise:The Ultimate Box
Хипотетично означава предполагаемо...Сега не му се сърдете,едва ли има баба учителка по Литература
(баба ми де)
Та за маркид мен-абе има го и в други игри ама с друго име и не рейсъри!Аз се сещам за Тribes:Vengeance.Шутър е...хипотетично:)))
WeAreGettingClose
Хаха ти ли ше ми кажеш да млъкна бе плюнкаSt Anger написа:Йорикс-млъкни бее!!!
Е да бе то 15 си е много тежка възраст.Кое по напред да си набиеш чекия или да си напишеш домашното по родинознание...St Anger написа:Аз щото съм на 15 и нямам много време да играя.
-
PureEvil
- В момента играе: Burnout Paradise:The Ultimate Box(PC)
Сложи си пак аватара с мишкатаS.O.D. написа:Еми има си тема и то аз съм я направил-казва се Бърнаут или Нфс.Може и да друга да има,но не ми пука особено.А за играта-Джей Кей направо я псуваш като казваш,че е невероятна-Тя е НАЙ-малко невероятна...други думи са излишни...
Стоян
- The procesor
- В момента играе: Kvoto padne
Някой взе ли последния лиценз при колите.Аз взех лиценза при моторите,а при колите ми остават 28 победи за последният

The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
Абе ква е разликата мецду ултимат бокса и нормалната. Щото имам на хбокса си ултимат бокса а като натисна бърнаут ми дава някв огомен пач почти 900 мб и нензнам дали ми трябва. Тоя пач за коя игра е за бокса или за нормалната?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Аз съм го взел,както казах от другия акаунт.Но за сметка на това,на моторите не съм до никъдеAltair написа:Някой взе ли последния лиценз при колите.Аз взех лиценза при моторите,а при колите ми остават 28 победи за последният![]()
![]()
meh.
-
Cyber-X
- В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
- Обратна връзка:
Ultimate Box е пакет с експанжъни+оригинала.Примерно на обикновената Paradise няма мотори и т.н.iddqd написа:Абе ква е разликата мецду ултимат бокса и нормалната. Щото имам на хбокса си ултимат бокса а като натисна бърнаут ми дава някв огомен пач почти 900 мб и нензнам дали ми трябва. Тоя пач за коя игра е за бокса или за нормалната?
meh.
о аз си карам мотори като луд
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.