Какво ще рече интензивен - счупвате се от игра 10 дни, стигате възможно най-далеч и тогава си преценявате. Защото може да сте играли до 5-10лвл, да ви е харесало, после да си купите играта и да се окаже, че всъщност не ви харесва
WAR trial
Re: WAR trial
Според мен не е редно да купувате играта преди да сте изиграли един интензивен триъл.
Какво ще рече интензивен - счупвате се от игра 10 дни, стигате възможно най-далеч и тогава си преценявате. Защото може да сте играли до 5-10лвл, да ви е харесало, после да си купите играта и да се окаже, че всъщност не ви харесва
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Ем така и ще направя.Gipo написа:Според мен не е редно да купувате играта преди да сте изиграли един интензивен триъл.
Какво ще рече интензивен - счупвате се от игра 10 дни, стигате възможно най-далеч и тогава си преценявате. Защото може да сте играли до 5-10лвл, да ви е харесало, после да си купите играта и да се окаже, че всъщност не ви харесва.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Проблема е, че съм беден студент и нямам пари за такива глезотии, пък и ако си пропилея времето в игра, накрая ще го духам с изпитиVermic написа:Що бе ако е добра играта къв е проблема да я играеш?Ако ти харесва нещо къв е проблема да го правиш?Кире_Гръчата написа:ей, ако се зарибя и си я купя, ще ви пребием
джумерки
-
Vermic
- Обратна връзка:
Кофтито е че парите винаги са били проблемКире_Гръчата написа:
Проблема е, че съм беден студент и нямам пари за такива глезотии, пък и ако си пропилея времето в игра, накрая ще го духам с изпити
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Дава ли ви да се логнете в момента, че на мен като си напиша юзера и паса ми стои на "Initializing" там дето проверява за пач и след известно време ми дава "Authentication failed. Pleace re-enter your login credentials." (юзера и паса ги пиша правилно!)...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Е аз тва го оставих през нощта да се пачва и като станах сутринта - беше готово 
джумерки
-
Vermic
- Обратна връзка:
Ем на мен ми е готово но сега прави проблем явно ;с дано до 4-5 часът да се оправи че ми се играе!!!И–Г–Р–А–Е М–И С–Е!!!!
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
http://www.war-europe.com/#/news/?id_news=en390&lang=en

ЕДИТ: ееее време беше да дойдат сървърите....
ЕДИТ: ееее време беше да дойдат сървърите....
Лошо ли ви е мен ми се пачна за нема и 5 секундиКире_Гръчата написа:Е аз тва го оставих през нощта да се пачва и като станах сутринта - беше готово
-
Vermic
- Обратна връзка:
Не ;Д не ми пука :ДJorix написа:Лошо ли ви е мен ми се пачна за нема и 5 секундиКире_Гръчата написа:Е аз тва го оставих през нощта да се пачва и като станах сутринта - беше готово
Иначе играта много зарибява!
-
Vermic
- Обратна връзка:
Имам малко изнервящи моменти щото играта няма нищо общо с уоу 
Пффф добре.От тва коет играх (до 5ти лвл) е почти 1 към 1Vermic написа:играта няма нищо общо с уоу