[Help] Слушалки
Re: [Help] Слушалки
@Zerkiel
Все пак от Plain curiosity, на какво мислиш да ги слушаш слушалките?
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Морт написа:@Zerkiel
Sound Blaster X-FI Elite Pro

Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
Помисли си за нещо от типа на entry-тата на M-Audio. Creative са ширпотребни карти за игри и DVD-та. Дори и X-Fi Elite-a.
Chris написа:Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
kekeke най-накрая си ги взех. След 1 час проби в техномаркет резултатът е AKG K272 HD. Разбрах, че имало и някакъв магазин на 5-те кюшета много добър, но в това к272 се влюбих направо. Като ги пробвах на Micha Moor & Tim Royko - I like that (Patrik La Funk Remix) изстенах "Душевен оргазъм" и продавачката ме гледаше стреснато, съвзех се бързо като видях колебанието в нейните очите и викам "взимам ги".

Black
-
- В момента играе: World of Warcraft: Wrath of the Lich King
И аз може да си взема такива щом казваш че са яки. Пак нощен маратон на УоУ деба 

Global Strike Task Force
Да се похваля, тогава, в тази Head-Fi тема.
Взех си онзи ден следното любопитно устройство:

Headphone Amplifier.
Навън се продава за нищожната сума от $1.50, аз го докопах за 20лв, вероятно го има и по евтино.
Невероятно малко е, точно колкото 2 ААА батерии. Вътре има една. Китайско е, но изработката му определено не е евтинджос китайска. Ако не броим капачето на батерията, от което Стив Джобс би получил мигрена за цял живот, е доста Apple wanna-be.
Усилването на звука, по субективна преценка е около 40%. Започва да маже чак когато силата на звука, така или иначе стане неприятно висока за продължително слушане. Леко подчератава басът и звука като че ли става с една идея по-плътен.
С една батерия изкара 3 дни слушане почти до край.
При по-нискоомни от 16 ома слушалки вкарва шумове и кривене, предвидено е специално за усилване на високоомни слушалки. Твърденията са за нормална работа на 600 (6х100) омно AKG.
Един добре похарчени 20лв.
Взех си онзи ден следното любопитно устройство:

Headphone Amplifier.
Навън се продава за нищожната сума от $1.50, аз го докопах за 20лв, вероятно го има и по евтино.
Невероятно малко е, точно колкото 2 ААА батерии. Вътре има една. Китайско е, но изработката му определено не е евтинджос китайска. Ако не броим капачето на батерията, от което Стив Джобс би получил мигрена за цял живот, е доста Apple wanna-be.
Усилването на звука, по субективна преценка е около 40%. Започва да маже чак когато силата на звука, така или иначе стане неприятно висока за продължително слушане. Леко подчератава басът и звука като че ли става с една идея по-плътен.
С една батерия изкара 3 дни слушане почти до край.
При по-нискоомни от 16 ома слушалки вкарва шумове и кривене, предвидено е специално за усилване на високоомни слушалки. Твърденията са за нормална работа на 600 (6х100) омно AKG.
Един добре похарчени 20лв.
-
- В момента играе: да бед гай
ха. Не разбирам от слушалки и не мога да дам професионално мнение, но поне едно
от лични наблюдения: скълкендито си е пълен волски ташак.
Имам около 5-6 познати, чиито слушалки рано или късно(то колко късно, кат се има в
предвид откога се продават тука) са се преебали от самото нищо.Яка работа -
даваш над 100так за току-що внесени маркови слушалки, гледаш ги като писани яйца
и изведнъж стават на омлет.. Сега другата екстра - доживотната гаранцийка.
Отиваш у саботажа се оплачеш на приятните скейто-продавачи. Няма проблем - нов
чифт, радост за сърцето. Само дето след месец идваш заради същата причина и на
пичагите и пички скейтъряци май им е омръзнала балъшката ти физиономия
и бувкално ти казват да ходиш да търсиш сношение с майка си.
Колкото до звука, откъдето съм най-докачлив нещата стоят много красноречиво.
Качеството е доволно, не можеш да се оплачеш - вокали, бийтовете, семплите в песента
се усещат и направо всичко си е музика за ушите, 'дет се вика. Проблемът на звука е, че е доста тих и слаб, дори и на макс, но това зависи от средата и силата , скоято човек е свикнал да слуша музика.
Дизайнът може да мине за добър и нестандартен. Слушалките се разглобват, прикачват
сгъват; имат (някои) бас усилватели, от други си вадиш отварачки.Но от някои модели
си личи накичения и комерсиален вид, сякаш пригоден за скейт-келешчетата, дето се смятат за мноо рап и мноо от всичко или просто някой им е оставил мноо пространство в дупенцата.Иначе евала на пича,че е избрал акг. Аз лично съм с тапи сони за 40 лв вече година и половина и съм доста доволен с тях, понеже не смятам да се ръся за други.
Тоя пост не беше никому нужен, но ако някой е решил да си взима просто да има едно наум.В никакъв случай не хейтвам тази марка, но просто искам да изкажа мнението си относно въпросния продукт.
от лични наблюдения: скълкендито си е пълен волски ташак.
Имам около 5-6 познати, чиито слушалки рано или късно(то колко късно, кат се има в
предвид откога се продават тука) са се преебали от самото нищо.Яка работа -
даваш над 100так за току-що внесени маркови слушалки, гледаш ги като писани яйца
и изведнъж стават на омлет.. Сега другата екстра - доживотната гаранцийка.
Отиваш у саботажа се оплачеш на приятните скейто-продавачи. Няма проблем - нов
чифт, радост за сърцето. Само дето след месец идваш заради същата причина и на
пичагите и пички скейтъряци май им е омръзнала балъшката ти физиономия
и бувкално ти казват да ходиш да търсиш сношение с майка си.
Колкото до звука, откъдето съм най-докачлив нещата стоят много красноречиво.
Качеството е доволно, не можеш да се оплачеш - вокали, бийтовете, семплите в песента
се усещат и направо всичко си е музика за ушите, 'дет се вика. Проблемът на звука е, че е доста тих и слаб, дори и на макс, но това зависи от средата и силата , скоято човек е свикнал да слуша музика.
Дизайнът може да мине за добър и нестандартен. Слушалките се разглобват, прикачват
сгъват; имат (някои) бас усилватели, от други си вадиш отварачки.Но от някои модели
си личи накичения и комерсиален вид, сякаш пригоден за скейт-келешчетата, дето се смятат за мноо рап и мноо от всичко или просто някой им е оставил мноо пространство в дупенцата.Иначе евала на пича,че е избрал акг. Аз лично съм с тапи сони за 40 лв вече година и половина и съм доста доволен с тях, понеже не смятам да се ръся за други.
Тоя пост не беше никому нужен, но ако някой е решил да си взима просто да има едно наум.В никакъв случай не хейтвам тази марка, но просто искам да изкажа мнението си относно въпросния продукт.
Някой ще препоръча ли малки слушалки(не тапи, те са все едно някой те ебе в ушите
)? Да са здрави, че много бързо ги скапвам всичките ми.

Имам предвид тапи, ама не тия дето ти се ръгат в ушите, не се изразих правилно