Последствия : За малко да скъсам кабела на клавиатурата и компютъра да падне отгоре ми. За нещастие намерих слушалките си под стола..леко смазани,но все още работещи.

bigboytbh написа:Купих си компютър за 50 лева и подкарах HL2След 2 дена игра, компютърът отказа...
Моридин написа:отново му духа и всички са щастливи.
fear4 написа:То моя гаф не е баш хардуен , ама щв го разкажа . Бях на село през май и реших да си направя климатик , намерих една перка от трактор дето охлажда двигателя , един съсед пък ми даде електродвигател на герана си / не го щял що то бил голям / онова използваше трифазен ток , егати чудовището си бе . И така съседа / който май уж бе инженер , но по мязаше на пропаднал алкохолик / го сголбихме с перката . Включихме го на двора , и за гледахме , първите минути нищо не се случи само че оня задуха като ураган . Изведнъж перката се откъстна полетя и посече две кокошки , а и бушоните до един изгоряха , май и електромера сдаде багажа .
Leach написа:Едно малко червено копченце отзад на един компютър в училище ми хвана окото (беше преди време). През главата ми естествено мина "Uuu! What does this button do?!" и реших да не прекарвам живота си (или по-скоро двадесетте минути до края на часа) чудейки се. После разбрах, че от там се сменя волтажа на 115 (мисля) волта. Физиономията на момчето, седящо пред въпросното PC беше тотали прайслес.
EviL написа: Случаино да се казваш Милен ? И случаино даскалото да е 118 ?
shneevais написа:миналия месец си помислех 4е не работи РС-то и го изхвърлих После са оказа 4е само са спряли тока за малко