Секи път от фобия че ше ме изпитат чета сичките уроци много пъти в междучасията(те наще на поне 5-6 урока назад връщат) и сега по история и биология знам сички уроци перфектно
пп.9 клас съм на английски ги уча.
Позволи ми да изпитам крайно силно съмнение.Jorix написа: П.П. И да по-умен съм от 90% от потребителите в този форум и това е просто факт няма нужда да спорим
Позволявам ти естествено всички правите грешки човешко еThe Grim Reaper написа:Позволи ми да изпитам крайно силно съмнение.Jorix написа: П.П. И да по-умен съм от 90% от потребителите в този форум и това е просто факт няма нужда да спорим![]()
Бих казал, че е човешко и да си тъп, но ти някак прехвърляш допустимата граница...Jorix написа: Позволявам ти естествено всички правите грешки човешко е
Кой е прекалил с хентай игричките, а?Дади написа:За всяка шестица - по едно лоли! Доказано е, че работи
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."и ти си един балон, ще се пръснеш от надувки още малкоJorix написа:![]()
Кви сте балончета сцепвам се
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Очаквам си нобеловата наградаIceQueen написа:Като гледам, май лолито е свършило работа