Психария!
Re: Психария!
през зимата не трябва клоните да имат листа...
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
На мен средния кон ми прилича на плъх...
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Kazim написа:DeadElf, имаш да даваш обяснения вече. Виж колко предположения.
Аз викам DeadElf да драсне ЛС на този, който случайно може да е познал, за да не се спойлва в темата.
Някой който знае отговора може ли да ми го каже на лс? 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Разрових се. Има интересни теории, но незнайно защо професорът е нарушил обещанието си и не е дал отговор и до днес, така че можем само да предполагаме.
http://www.artrussia.ru/pic_a/a040_400.jpg
Оригиналът на втората картина, ако на някой му е интересно.
Също така :
Оригиналът на втората картина, ако на някой му е интересно.
Също така :
1. Not agoraphobia, but close.
2. It has something to do with the perspective of the painter.
3. It has nothing to do with any detail in particular. (Look at the big picture)
4. The keywords are water and air.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Leach написа:Разрових се. Има интересни теории, но незнайно защо професорът е нарушил обещанието си и не е дал отговор и до днес, така че можем само да предполагаме.
Е тогава AcTivE и Sonny Grimm откъде знаят
Защо мислиш, че знаят? Не видях някой да е казал, че знае отговора.
Естествено може и да не съм забелязал.
Естествено може и да не съм забелязал.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Еми AcTivE каза, че нямало да спойлва, за да не ни разваля кефа, а Sonny Grimm е дал жокери и изказването му е, че сякаш знае.
Ами ако наистина знаят с нетърпение очаквам отговора, но доколкото разбрах самият професор така и не го е разкрил.
Моите предположения, че и сакато орязана картина дадох на предната страница и засега не ми идва друго на ум, но след като прочетох поста на Sonny Grimm очаквам включване от него.
Моите предположения, че и сакато орязана картина дадох на предната страница и засега не ми идва друго на ум, но след като прочетох поста на Sonny Grimm очаквам включване от него.
Aбе тоя даня фобия от празници... ?
п.п
Какво за бога е агрофобия ?
п.п
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Страх от открити пространства.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Dante написа:п.п
Страх от селското стопанство.
Max Payne написа:Страх от открити пространства.
Агорафобия.
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Мисля, че реконекта искаше да каже точно това, но се е объркал. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
ЯСНО! Щом е свързано с вода и въздух, значи има страх от хидроплани!

If it's not a signature, shoot it.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Доколкото знам пича се е мислил за снежен човек и е имал страх от разтапяне, но това съм го чел някъде, може и да не е потвърдено, тъй като въобще не се връзва с това за перспективата. Аз за това съм дал жокери де. Има идея, че като се разкарат всички детайли от първата картина се виждат топки, образуващи снежен човек.
Иначе ако не е то, може да е страх от въртене или от пречупване на образа, страх от миражи или някаква такава простотия, тъй като на първата картина има едно и също място нарисувано два пъти от различен ъгъл. Може да е и страх от облаци
Иначе ако не е то, може да е страх от въртене или от пречупване на образа, страх от миражи или някаква такава простотия, тъй като на първата картина има едно и също място нарисувано два пъти от различен ъгъл. Може да е и страх от облаци
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Потвърждавам горното, като бих конкретизирал, че това е фобия от настъпването на пролетта, от затоплянето, от разтапянето. Поне доколкото се сещам, де. А в датата преди няколко месеца бяха пуснали едни картинки, които на пръв поглед изглеждат безсмислени, но като се загледаш в тях по определен начин и се появяват скрити послания и скрити фигури
Айде някой любознателен да ги открие, имаше една картинка с делфинчета, много здрава 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Има много такива интересни картинки. Ето няколко:

Гледайте в кубчето!

Без ебавка. Това е кадър от филмчето на Дисни. В движение е почти невъзможно да се забележи какво има на прозореца.
Следващото е най-интересно:

От ляво виждате мъж и жена. Сега погледнете монитора си от дясно под много остър ъгъл и в разтегленото изображение ще видите нещо.

Гледайте в кубчето!

Без ебавка. Това е кадър от филмчето на Дисни. В движение е почти невъзможно да се забележи какво има на прозореца.
Следващото е най-интересно:

От ляво виждате мъж и жена. Сега погледнете монитора си от дясно под много остър ъгъл и в разтегленото изображение ще видите нещо.