450, повече не мога... !hit_man написа:Готов съм разбира се и да преговарям за цената
Продавам компютър+монитор
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Продавам компютър+монитор
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Абе той го дава за 400 бе, а и ти казвам, че много ще се прецакаш ако му го вземеш за 400 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
.alminator
Продавам компютър Целерон 1.7 гигахерца,224 рам 30 гиги хард и 32 мб видео карта + монитор 17 инчов LiteOn най яката марка монитори 750 лева пишете ми по гсма или ми се обадете на ЛС!
- StubbsZombie
О боже!За 750лв знаеш ли какъв звяр мога да взема.И през оная работа ми е какъв е монитора ти,след като компа е пълен боклук(и монитора също де)!Joo Phail написа:Продавам компютър Целерон 1.7 гигахерца,224 рам 30 гиги хард и 32 мб видео карта + монитор 17 инчов LiteOn най яката марка монитори 750 лева пишете ми по гсма или ми се обадете на ЛС!
И за да се правя и аз на тарикат,ще пусна обява за продажба на стария комп:
Продавам РС на 4години:
Asrock K7VT4A Pro
2x512MB RAM DDR1
ATI X1650 512MB DDR2
80GB HDD
DVD,Floppy
Monitor-Dell CRT 17 инча
Цена-1200лв,пращам и по куриер с Еконт за моя сметка!
За контакти-ЛС!
-
.alminator
Начи ако не ви харесва тоя комп ше ви продам другия
Пентиум 1 166 мегахерца 16 рам 2 мб видео 2 гиги хард + НЕВЕРОЯТЕН 16 ИНЧОВ 256 ЦВЯТА МОНИТОР!ТОВА СА 256 ЦВЯТА ДАМИ И ГОСПОДА!! 500 лева
Пентиум 1 166 мегахерца 16 рам 2 мб видео 2 гиги хард + НЕВЕРОЯТЕН 16 ИНЧОВ 256 ЦВЯТА МОНИТОР!ТОВА СА 256 ЦВЯТА ДАМИ И ГОСПОДА!! 500 лева
-
.alminator
Също и ако някой се интересува продавам лаптоп с !!!!ВГРАДЕН!!!! монитор 4 гиги рам 320 хард 2 гхз двуядрен 1.2 гигабайта видео цена 3000 лева
не забравяйте ВГРАДЕН МОНИТОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
не забравяйте ВГРАДЕН МОНИТОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Идиоти, не сте интересни, още по-малко пък оригинални.
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
-
.alminator
Само да поясня монитора е ВГРАДЕН в лаптопа,едно истинско чудо на техниката!Вече няма да се налага да мъкнете гадните кабели и тежки монитори с вас когато искате да отидете някъде с вашия преносим компютър!Технологията на вградения в лаптопа монитор е изключително нова и рядка и все още е в прототипен стадий но вас ви предлагам тази свръхова технология на супер ниска цена!
ВГРАДЕН В ЛАПТОПА МОНИТОР!
ВГРАДЕН В ЛАПТОПА МОНИТОР!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
все едно зарибявки в ebay чета 
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
.alminator
Само да не забравя-има и още една страхотна функция!
Лаптопа притежава една специална повърхност която при допир кара мишката на екрана да се мърда!
Побързай народе и си купи това изключително чудо на техниката!Реагираща на допир повърхност!Научната фикция оживява в дома ви!
Ето и някои мнения на хора,удивили се от качествата на този изключителен лаптоп с чувствителна на допир повърхност и ВГРАДЕН!!!! монитор:
Джордж Буш,президент на САЩ:Това нещо е удивително!Никога не съм предполагал че светът ще стигне толкова надалеч в новите технологии!
Папата:Религия и технология се сливат в това изключително чудо на техниката!
Уест Хям Юнайтед : Този изключителен лаптоп притежата невероятната способност да реже шунката на изключително тънки парченца!Удивително!
Благой Георгиев : Ммм любимият ми лаптоп!С този лаптоп всеки има шанс за гол!
ПОБЪРЗАЙ НАРОДЕ И ВКАРАЙ НАЙ-НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ В ДОМА СИ!
Лаптопа притежава една специална повърхност която при допир кара мишката на екрана да се мърда!
Побързай народе и си купи това изключително чудо на техниката!Реагираща на допир повърхност!Научната фикция оживява в дома ви!
Ето и някои мнения на хора,удивили се от качествата на този изключителен лаптоп с чувствителна на допир повърхност и ВГРАДЕН!!!! монитор:
Джордж Буш,президент на САЩ:Това нещо е удивително!Никога не съм предполагал че светът ще стигне толкова надалеч в новите технологии!
Папата:Религия и технология се сливат в това изключително чудо на техниката!
Уест Хям Юнайтед : Този изключителен лаптоп притежата невероятната способност да реже шунката на изключително тънки парченца!Удивително!
Благой Георгиев : Ммм любимият ми лаптоп!С този лаптоп всеки има шанс за гол!
ПОБЪРЗАЙ НАРОДЕ И ВКАРАЙ НАЙ-НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ В ДОМА СИ!
-
.alminator
САМО СЕГА САМО ЗА ПЪРВИТЕ ПЕТИМА ОБАДИЛИ СЕ УОЛПЕЙПЪР КАРТИНКА С ТАЗИ МАЦКА :

ПОБЪРЗАЙТЕ И БЪДЕТЕ ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ ПЕТ ОБАДИЛИ СЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ПЕТ МИНУТИ!НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН И БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК!

ПОБЪРЗАЙТЕ И БЪДЕТЕ ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ ПЕТ ОБАДИЛИ СЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ПЕТ МИНУТИ!НЕ ИЗПУСКАЙТЕ ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН И БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК!
- Till.Lindemann
пф днеска писах есе напушен, 5 листа направо не издържах, беше яко яко
после ходихме наляво надясно и забелязах че една приятелка поразително прилича на

просто 1 към 1 само я карам да си изправи косата и я почвам
после ходихме наляво надясно и забелязах че една приятелка поразително прилича на

просто 1 към 1 само я карам да си изправи косата и я почвам