Форумна среща у Търново

Нещата от живота

?

ДА
5
21%
НЕ
7
29%
ДА, ама да не е в Търново
12
50%

Общо гласове: 24

Der Meister
Обратна връзка:

Re: Форумна среща у Търново

Мнение от Der Meister »

Jorix написа:Ква политика вече сичко е частно
Няма значение. Държавата примерно трябва да произведе някаква регионална политика, която да включва данъчни и кредитни облекчения, за да стимулира населението да остане в тези градове и т.н.

Едит:
Sweeney Todd написа:Ти къде си видял столица, където да не се стичат всички от провинцията. Има частни случаи (като в Австралия или Канада), но те са много малко.
В почти всички развити страни населението не е концентрирано само в столицата. А за Канада и Австралия по-скоро важи обратното (само някои области са развити). Особено Австралия. Там във вътрешността никой не живее освен аборигените (ако изобщо още има такива), всичко е концентрирано по крайбрежията. Но пак са по-добре от нас, защото имат поне няколко големи града.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Jorix написа:
The Chameleon написа:Всъщност центъра на България е София, сещаш ли се? :lol:

Аз съм от Русе и винаги съм ходил до София за срещи, сега живея в София и другите ще идват тук за срещи. :) It's just the way it is.
Е заради такива кат вас ми тряят 40 минути да стигна от нас до центъра.Деа аре стиа толко прииждали и други градове има.Сички хранят как софия бил най гадния град,в същото време сички тука се изсипват

Яж ми хуя бе, ало
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

The Chameleon написа:Яж ми хуя бе, ало
Ми ям го,на тебе и на хилядите останали (те сигурно и милион ше ударят скоро) такива като тебе
Аватар
LetteRman
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Обратна връзка:

Мнение от LetteRman »

София... си е София...
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Е,ще има ли среща или не? :roll:
Публикувай отговор