Смешен си и си жалък. Долния ти коментар не би ми привлякъл вниманието, ако не ми беше направил впечатление един маааалък детайл - прост си. И за да ти го докажа ще ти анализирам поста ред по ред.
Самия факт, че ме наричаш "баце" означава, че или се правиш на интересен, или просто принадлежиш от етническа група, на която не й е мястото в този форум (простите селяни за онези, които не са се досетили). Ти кой си, че да определяш дали "лайната ми" са лайна. Не те знам да си някакъв литературен критик... "Яж си лайната, ама никой да не те вижда"

Знам 2-3 форума, които банват за такава нападка. Ти откога ми стана баща бе лайняр? Ако има човек, който да ми казва да млъкна, това е някой, който действително има права в тоя форум, "баце". А след това думата "бацьонка" направо ме уби, защото хем е проста, хем отново си показваш етническата група. Има и едно нещо, което се нарича "сравнение" и ти май си го учил леко в трети клас, ама така и не си стигнал до 7-ми да го разбереш напълно. Прочети пак моето изречение, свързано с фантастичните разкази. Помисли малко в каква връзка го казах. После, ако още не си го разбрал заповядай, ще ти обясня. И само да те светна, че Лъвкрафт не пише фантастика, а ужаси. e-bane не съм го чувал и не смятам да влизам там, но самия факт, че ме наричаш "неандерталец" и че "мразя литературата" говорят сами за интелигентността ти. Ако искаш да ти отговоря с нещо подобно, така да бъде - има един сайт на име gay.bg. Там е пълно с "бацьонки", които ги ... отзад и търсят поле за изява на видната си омраза към жените. Много ще те харесат.
Сега ще ти поставя още една задача - да провериш в коментарите точно колко човека не ми харесват разказите. Айде на бас, че повече от 5 негативни коментара общо няма да откриеш. И не, макар и да играя Diablo II (научи се да го пишеш правилно, ако не ти е твърде трудно), не ме кефи "Counter-Strike" (и за това се отнася) и определено не съм на 12. Всъщност смятам, че съм много по-голям от теб и като възраст, и като поведение (ако трябва да ти съдя по "бацьонките"). Има хора, които да преценят колко акъл имам в главата и уверявам те, ти не си сред тях.
Take care.
ПС Вижте, като ме обиждате доникъде няма да стигнете и просто показвате колко сте интелигентни. Айде помислете малко, направете няколко смислени забележки, спазвайки добрия тон, и това е. Толкова ли ви е трудно?