elfbg написа:Големите цици какво предимство са?
айде да не говорим глупости ! коет си е - сие ! нема наопаки
elfbg написа:Големите цици какво предимство са?
Кире_Гръчата написа:коет си е - си е !
Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
Заради такива като вас!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Сега остава да кажеш че ВСЯКА японка си пада по tentacle/guro/futanari хентай например...
Колкото и да си падам по японската култура, трябва да призная че в доста неща корейците не им отстъпват.
elfbg написа:"Аз ли не виждам, или те просто нямат развити цици?"
Големите цици какво предимство са?
Все едно че доиш крава
Vermic написа:Жълтите жени много рядко се женят за бял мъж или обратното просто там не толерират сватби с бели.Също така там много мразят белите и черните.
Brain написа:И?
Der Meister написа:Vermic написа:Циците далеч не са най-важното нещо в красотата на една жена. Много по-важно е лицето, очите, тялото и т.н.

Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Der Meister написа:Цицоманите да си гледат работата. Циците далеч не са най-важното нещо в красотата на една жена. Много по-важно е лицето, очите, тялото и т.н.

Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Zarathustra написа:Или това:
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq