Преди ни караха да играем сбозена игра поне 2 месеца, докато изкарат първият пач

Аре пускам да се тегли, очевидно онова което бях изтеглил снощи е няква груба ебавка ><
http://zamunda.net/details.php?id=147444&hit=1
АЙДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Поне при теб ся е ден и до няколко часа ще я играеш, пък тука ще трябва да отикам до късните нощи ако искам да я играяbYbonЪъЪъ написа:4% @ 200kbТова ще са най-дългите 3 часа и половина в живота ми
![]()
bYbonЪъЪъ написа:Лука Тони глава - 13, тия нормални ли са ве?!Всичките ми таланти от 2008 ги няма
Sweeney Todd написа:Изиграх първите си 15-тина мача и мога да кажа, че работата не е отчайваща според мен
Бъга с контузиите го няма.
3д-то е добро, но пълно с доста комични бъгове, които само разведряват обстановката![]()
Продължава да съществува нещото, което доста ме дразни през последните няколко години - не съм виждал добавено време по-малко от 4 минути >< И да видя - то е доооста рядко.
Интересно, че със скромното отборче на Астън Вила (само взех Погребняк под наем и купих Том от Литекс, а разтиках Карю, че много ме дразни) правя истински фурор в Англия без нито една загуба до зимната пауза. За сметка на това паднах от Черноморец Бургас и Хайдук Сплит...
Абе сравнително доволен съм
Sweeney Todd написа:wow :O
аз съм перфектно с контузиите - както си е му е реда О.о
Ся имам 2-3 контузени за по 1-3 седмици. Почнах с 0 контузени в основния състав...
bYbonЪъЪъ написа:Абе играта почна да ме кефи играта (защото почнах да бия). В ШЛ се паднах в уникална група - Андерлехт, Спортинг и Панатинайкос
, вече маякам всичко наред, само сега гостувам на Хамбургер и ще ме порят
Иначе информацията на помощника по време на мача е добра, само че много бързо се сменя. Тия кръгчетата дето ти показват къде могат да ти играят играчите също са полезни. Обаяе остават контузиите - почти всеки мач до полувремето съм си изхабил всичките смени заради контузени