Football Manager 2009

Игри за PC
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Football Manager 2009

Мнение от denik »

То снощи - веднага след като е излязла, се появил и първият пач - 9.0.1.. Осират се вече ><
Преди ни караха да играем сбозена игра поне 2 месеца, докато изкарат първият пач :lol:

Аре пускам да се тегли, очевидно онова което бях изтеглил снощи е няква груба ебавка ><

http://zamunda.net/details.php?id=147444&hit=1

АЙДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

4% @ 200kb :evil: Това ще са най-дългите 3 часа и половина в живота ми :shock: :lol:
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

bYbonЪъЪъ написа:4% @ 200kb :evil: Това ще са най-дългите 3 часа и половина в живота ми :shock: :lol:
Поне при теб ся е ден и до няколко часа ще я играеш, пък тука ще трябва да отикам до късните нощи ако искам да я играя :lol: Затова направо утре ще й се наслаждавам
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Лука Тони глава - 13, тия нормални ли са ве?! :shock: Всичките ми таланти от 2008 ги няма :cry:
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

bYbonЪъЪъ написа:Лука Тони глава - 13, тия нормални ли са ве?! :shock: Всичките ми таланти от 2008 ги няма :cry:

Че тоя футболист беше добър във Фиорентина. Сега не струва много-много :wink:

Я кажи ти версията от замунда ли дръпна и всичко наред ли тръгна, щото в коментарите някои се оплакват, че запецвало като дадеш information screen на някой отбор..
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Изиграх първите си 15-тина мача и мога да кажа, че работата не е отчайваща според мен :)

Бъга с контузиите го няма.
3д-то е добро, но пълно с доста комични бъгове, които само разведряват обстановката :lol:
Продължава да съществува нещото, което доста ме дразни през последните няколко години - не съм виждал добавено време по-малко от 4 минути >< И да видя - то е доооста рядко.
Интересно, че със скромното отборче на Астън Вила (само взех Погребняк под наем и купих Том от Литекс, а разтиках Карю, че много ме дразни) правя истински фурор в Англия без нито една загуба до зимната пауза. За сметка на това паднах от Черноморец Бургас и Хайдук Сплит...
Абе сравнително доволен съм :)
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Само аз ли играя Fifa Manager ?
.
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Не знам, може би Байерн са прекалено наебани. Всеки мач ми се контузват по 2-3 за по месец. Демикелис и Зе Роберто са ми напомпани, а Рибери има само един дрибъл 18. На магия завърших 1:1 с Вердер и Леверкузен на собствения си стадион, а Хофенхайм ги бих с гол на Зе Роберто с глава от засада в последната минута... за какво си говорим? На миналия първата ми загуба дойде на третия сезон :roll:
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Sweeney Todd написа:Изиграх първите си 15-тина мача и мога да кажа, че работата не е отчайваща според мен :)

Бъга с контузиите го няма.
3д-то е добро, но пълно с доста комични бъгове, които само разведряват обстановката :lol:
Продължава да съществува нещото, което доста ме дразни през последните няколко години - не съм виждал добавено време по-малко от 4 минути >< И да видя - то е доооста рядко.
Интересно, че със скромното отборче на Астън Вила (само взех Погребняк под наем и купих Том от Литекс, а разтиках Карю, че много ме дразни) правя истински фурор в Англия без нито една загуба до зимната пауза. За сметка на това паднах от Черноморец Бургас и Хайдук Сплит...
Абе сравнително доволен съм :)

Абе, ти луд ли си бе, брато? Преди 1вия мач за сезона имам 11 контузени в левски, за кво си говорим?
все аркадаши сме

Krieg
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

wow :O
аз съм перфектно с контузиите - както си е му е реда О.о
Ся имам 2-3 контузени за по 1-3 седмици. Почнах с 0 контузени в основния състав...
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Sweeney Todd написа:wow :O
аз съм перфектно с контузиите - както си е му е реда О.о
Ся имам 2-3 контузени за по 1-3 седмици. Почнах с 0 контузени в основния състав...

Ся ше кажеш, че е от компютъра, знам те аз :р
все аркадаши сме

Krieg
denik
Дидко Бандитко

Мнение от denik »

Не, просто не намирам логично обяснение :shock:
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Абе играта почна да ме кефи играта (защото почнах да бия :lol: ). В ШЛ се паднах в уникална група - Андерлехт, Спортинг и Панатинайкос :lol: , вече маякам всичко наред, само сега гостувам на Хамбургер и ще ме порят :? Иначе информацията на помощника по време на мача е добра, само че много бързо се сменя. Тия кръгчетата дето ти показват къде могат да ти играят играчите също са полезни. Обаяе остават контузиите - почти всеки мач до полувремето съм си изхабил всичките смени заради контузени :shock:
BlahBlahBlah
В момента играе: с баща ти

Мнение от BlahBlahBlah »

пача :shock: ?

след пача почти не ми се контузват.
Аватар
Wayne_Rooney

Мнение от Wayne_Rooney »

bYbonЪъЪъ написа:Абе играта почна да ме кефи играта (защото почнах да бия :lol: ). В ШЛ се паднах в уникална група - Андерлехт, Спортинг и Панатинайкос :lol: , вече маякам всичко наред, само сега гостувам на Хамбургер и ще ме порят :? Иначе информацията на помощника по време на мача е добра, само че много бързо се сменя. Тия кръгчетата дето ти показват къде могат да ти играят играчите също са полезни. Обаяе остават контузиите - почти всеки мач до полувремето съм си изхабил всичките смени заради контузени :shock:

при мене с Левски не ми се контузват почнах с Шефилд започнаха пак да се контузват...
Публикувай отговор