Всъщност по този мащабен проект работят от доста отдавна така че би трябвало да е близо до завършване Все пак съм убеден че няма да го пуснат преди Dragon Age Залагам на следващата коледа
И на мене Така че ето какво ще направим Заминаваш за канада, нахлуваш с взлом в сградата на Bioware, прибираш каквото са направили по играта, носиш ми го, аз и моите хора го довършваме за една седмица и готово
Замисляли ли сте се, че в КОТОR-ите бяхме само човеци? Едно искам, в TOR да можеш да си избираш джедаи (сити) и от други раси. Мале, ако го направят... една женска тогрутианка не ми мърда...
Saren написа:Определено мъжки кел-дориан като сит.
Малиии, ша къртиш, брат!
Стига и PvP-то да е като хората (в смисъл феноменално), аз ще съм първият, с когото ще се сбиеш, повервай ми... Може да си спретнем едно турнирче "Jedi VS Siths" хората от Форумово.
В първата част, никой който вече не е джедай не може да стане. Във втората както каза Омегата почти всички могат да станат джедаи или тъмни джедаи според уклона ти, когато говориш с тях. За да стане въпросното нещо, трябва да ти имат доверие, в случая с Атон, мъкнеш го със себе си, при него най лесно се дига доверие като правиш гадости. Ако толкова не искаш да правиш гадости просто като вметне нещо бъди "мил" или показвай че това което казва има значение и подобни простотии. Аз лично си избивах наред и той се кефеше човека ;р. Освен доверие трябва да минеш през Нар Шадаа, там двама пича ти казват малко информация и после можеш да говориш с него за миналото му, и това е.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.