Бербатов в Ман. Юнайтед!
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Re: Бербатов в Ман. Юнайтед!
Бербо заслужава това
Много по добро лице от онази свиня с която свързват българският футбол Стойчков.

Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Свиня наистина, но велик футболист. btw, прочетете тази статийка, защото според мен виждането на автора е доста правилно и много на място. Става дума за разликата между Ицо и Митко, както и за действителността в българския футболVermic написа:Бербо заслужава товаМного по добро лице от онази свиня с която свързват българският футбол Стойчков.
http://www.sportal.bg/news.php?id=129535
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Напълно съм съгласен! Бербо имаше късмет, че отиде в чужбина много млад. Ако беше останал тук щяхме да го съсипем. Единствения виновник за неговия успех, освен таланта му, е Германия
Научи се на ред и дисциплина, което тук нямаше как да напарви...

-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Sweeney Todd написа:http://www.sportal.bg/news.php?id=129535
Докато родният футбол има пълно право да се похвали със своето творение от преди 18-години Христо Стоичков, то новата звезда на червените дяволи трябва да благодари не на България, а на Германия
Ето това е истината!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Edwin Odesseiron
Br?neR написа:Научи се на ред и дисциплина, което тук нямаше как да напарви...
К'ъв ред и дисциплина е научил? Нали всичките му бивши треньори казват че само тези двете могат да изтъкнат като негови недостатъци

I'm busy, okay? I'm busy!
Гасподи, точно ред и дисциплина има. Малко темерутче е, ама се преживява.
Това на аватара не съм аз :/
Гаспод написа:Br?neR написа:Научи се на ред и дисциплина, което тук нямаше как да напарви...
К'ъв ред и дисциплина е научил? Нали всичките му бивши треньори казват че само тези двете могат да изтъкнат като негови недостатъци
Само Рамос го е казвал мисля, защото им стана гадно, че така много искаше да ги напусне. Иначе при Йол нямаше проблеми. Както и в Германия

- Till.Lindemann
не виж тва е истина, че бил мързелив и нам си кво, е да ама с мързел не се става футболист на България
Евалата на Бербо много се кефя че стана далаверата
Dance In Peace Jacko
- Edwin Odesseiron
Br?neR написа:Само Рамос го е казвал мисля, защото им стана гадно, че така много искаше да ги напусне. Иначе при Йол нямаше проблеми. Както и в Германия
И Йол го каза след като беше уволнен
Също и един от треньорите му в Леверкузен... Топмьолер май беше
I'm busy, okay? I'm busy!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Като голям фен на Юнайтед няма как да не съм доволен от този трансфер. Обаче и остава Бербатов да покаже, че си е струвал парите, а не да ме е срам, че българин ще е виновен за неуспехи на любимия ми отбор. За щастие, последното едва ли ще се случи!
Успех Бербо!
БТВ, този, който е писал мнение във форумите на Юнайтед и го публикуваха на първа страница ТРЯБВА да е нашия Predator-S. Пише чат-пат и във форума на Топспорт, а там си призна, че е негово творение. Поздравления към него за написаното.

Успех Бербо!
БТВ, този, който е писал мнение във форумите на Юнайтед и го публикуваха на първа страница ТРЯБВА да е нашия Predator-S. Пише чат-пат и във форума на Топспорт, а там си призна, че е негово творение. Поздравления към него за написаното.

Never save anything for the swim back!