Warbringer написа:Идвайте у Софията да запием както си трябва :Р Че напоследък прекалено голяма глътка ми се отвори, оня ден се сетих за тебе :Р
Ахах, честно ли?

Warbringer написа:Идвайте у Софията да запием както си трябва :Р Че напоследък прекалено голяма глътка ми се отвори, оня ден се сетих за тебе :Р
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Какво правите като се насмучете с алкохол?
The Chameleon написа:Ахах, честно ли?![]()
![]()
Офф.. един път да дойда за постоянно в София знаеш ли кви напивания ни очакват?! :ДДД
Warbringer написа:The Chameleon написа:Ахах, честно ли?![]()
![]()
Офф.. един път да дойда за постоянно в София знаеш ли кви напивания ни очакват?! :ДДД
Ела пиле![]()
![]()
Кире_Гръчата написа:В квартиркатаааа
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Mitizaro написа:Пием с мярка. Целта е да напиеш мацките, а после ти самият да знаеш къде да им го сложиш.
рекънектъ написа:Не, просто съм много задръстен и не намирам смисъл да се напукам като свиня, да се държа тъпо, да правя глупости, да изглеждам грозно и после да съжелявам.
The Chameleon написа:Кире_Гръчата написа:В квартиркатаааа
Ау! Кви купончета ше се въртят..![]()
HELLwINd написа:Tezi, koito ne piat i koito se napivat do zabrava sa kind of typaci ...
рекънектъ написа:Не, просто съм много задръстен и не намирам смисъл да се напукам като свиня, да се държа тъпо, да правя глупости, да изглеждам грозно и после да съжелявам.
ENDVRA написа:HELLwINd написа:Tezi, koito ne piat i koito se napivat do zabrava sa kind of typaci ...
Невероятните прозрения на един невероятен човек!![]()
![]()
HELLwINd написа:ENDVRA написа:Невероятните прозрения на един невероятен човек! :lol: :lol: :lol:
BTW zapochbah mnogo chesto da zloupotrebiavam...
NO Mersi za pozdrava
:Oooops: Cannabis...