Книги игри?

Нещата от живота
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Re: Книги игри?

Мнение от VALEN7INVS »

The Chameleon написа:Аре сега всичките гъзИта дето цъкат Меч и Магия, някой от вас да притежава.. или по-скоро да е чувал за Аксиом16х16? :lol: Говорим си за версията на играта, която излизаше на части в броевете на бившото списание " Fantasy Factor ". :lol:
Е, тя и когато беше във Фентъзи Фактор пак се казваше Приключение с Меч и Магия, до колкото си спомням... По-скоро екипът, работил върху проекта, се наричаше Аксиом 16.

ПП
Ами Битката за Магландия? 'Дето никога не можехме да я изиграем... :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Замъкът на таласъмите ми е любима.
Имах и една на батман, но беше сравнително сложнa.
Имаше и една, дето си 14 годишен хлапак и те вербуваха тайните служби. Избираше си да те тренират като нинджа или като каратист :D Беше култова.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
ivanatora
Обратна връзка:

Мнение от ivanatora »

The Chameleon написа:Аре сега всичките гъзИта дето цъкат Меч и Магия, някой от вас да притежава.. или по-скоро да е чувал за Аксиом16х16?
Аз съм чувал за Аксиом 16, но също както и Ендивала ми се стори леко математическо недоразумение. Ендивал сме цъкали бая и системата не ми допадна. На Аксиом само съм му чел правилата и още повече не ми хареса. D&D (всички версии) бяха съвсем друго нещо - личи си че в разработката там са вложени много усилия и пари, а не само мерак.
NhazUl

Мнение от NhazUl »

УФУД в Аксиом ми харесваше. Системата с точки развитие също. Помня, че с едни приятели бяхме преработили Аксиом, за да го направим по-гъвкав относно бойна система и развитие на героя.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Наах, така и не я почнахме баш Аксиом16, щото още цъкахме Ендивала пък после умре мерако баш. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

В момента съм на най-модерната книга-игра, Dungeons & Dragons 4th edition ^___^ В група-константа от 2003-та :D
Come, my raven, it could be a lark.
Публикувай отговор