Teh Dark Knight
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Teh Dark Knight
Добре де нали имаше някъв Батман дето излезе наскоро и беше анимация. Тоя друг ли е? Да знам дали да го гледам, щото анимацийки не ми се гледат.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Не знам за анимация, ама на Хийт Леджър му трябва един re-animation.
А филма, щом толкова шум се вдигна, ще го гледам, must be epic.
А филма, щом толкова шум се вдигна, ще го гледам, must be epic.
джумерки
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Добре де питам само. К'во се нервиш?No написа:Еее, аман от прости хора. Ми пусни един сърч в Гуугъл бе, баси! Ти като Тилл едно време - за всяка глупост, която го интересуваше, пускаше нова тема във форума.
Хийт Леджър и Крисчън Бейл като анимационни герои ли ти звучат?
Иначе ще се гледа филчето. Дано си заслужава оценката.
- Till.Lindemann
Проблем?!?!?!No написа:Еее, аман от прости хора. Ми пусни един сърч в Гуугъл бе, баси! Ти като Тилл едно време - за всяка глупост, която го интересуваше, пускаше нова тема във форума.Der Meister написа:Добре де нали имаше някъв Батман дето излезе наскоро и беше анимация. Тоя друг ли е? Да знам дали да го гледам, щото анимацийки не ми се гледат.
Хийт Леджър и Крисчън Бейл като анимационни герои ли ти звучат?
ае момчета, вижте в btjunkie там го има този торент......дали ще е нещо истинско, или снимано с телефон
Е, не, сериозно - няма спор, че актьорската игра е на най-високо ниво, но не успях да схвана някакъв смисъл от "сюжета", пък ако трябва изредете ся още 10 поста да ми се смеете, ама просто не ми хареса
(тва за Криминалето)
(тва за Криминалето)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
ASDF написа:Е, не, сериозно - няма спор, че актьорската игра е на най-високо ниво, но не успях да схвана някакъв смисъл от "сюжета", пък ако трябва изредете ся още 10 поста да ми се смеете, ама просто не ми хареса![]()
![]()
(тва за Криминалето)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Неска или утре ще гледам Тъмнио...Пък ще го видя.
П.С. Криминале не съм гледал
П.С. Криминале не съм гледал
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Тука си говорим за това че сюжета на Криминале е безмислен ?ASDF написа:Е, не, сериозно - няма спор, че актьорската игра е на най-високо ниво, но не успях да схвана някакъв смисъл от "сюжета", пък ако трябва изредете ся още 10 поста да ми се смеете, ама просто не ми хареса![]()
![]()
(тва за Криминалето)
I never really questioned what it meant. I thought it was just a cold-blooded thing to say to a motherfucker before you popped a cap in his ass. But I saw some shit this mornin' made me think twice. Now I'm thinkin': it could mean you're the evil man. And I'm the righteous man. And Mr. 9mm here, he's the shepherd protecting my righteous ass in the valley of darkness. Or it could be you're the righteous man and I'm the shepherd and it's the world that's evil and selfish. I'd like that. But that shit ain't the truth. The truth is you're the weak. And I'm the tyranny of evil men. But I'm tryin', Ringo. I'm tryin' real hard to be a shepherd.
И пак не става въпрос за брилянтния начин по който са навързани ситуациите през целия филм, не става въпрос за постоянните обрати, превъзходните диалози и другите 2 сюжетни линии които са не по-малко добри от тази с Джулз. Това е сигурно най-всепризнатия сценарий въобще. Не споменаваме ебати актьорското присъствие, операторското майсторство (с дългите кадри и т.н.), ако ще и сигурно един от най-добре подбраните саундтраци ...
В общи линии - не се чуди защо е там, просто го приеми, както аз приемам че Кръстниците са окупирали челната петица
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аз ще чакам цени по-човешки от 15лв за предпремиера, което явно ще е след четвъртък.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Der Meister написа:Добре де нали имаше някъв Батман дето излезе наскоро и беше анимация. Тоя друг ли е? Да знам дали да го гледам, щото анимацийки не ми се гледат.
ей сега изгледах анимето... ебало си мамата
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Till.Lindemann
наистина ли?
щото го дръпнах обаче като гледах някъв дебел батман си викам ай стига няква глупост като Споун и го оставих
щото го дръпнах обаче като гледах някъв дебел батман си викам ай стига няква глупост като Споун и го оставих
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
ее не то отначало там как го виждат децата... абе болно е, много даже. а филма последния също мисля да го видя при първа възможност, някакви пребледнели след кино хора ме убеждават че трябва.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Откога си падаш по анимета енд джапан стъф?I_Hate_Noise написа:ей сега изгледах анимето... ебало си маматакрайно добро беше.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
по джапан стъф - по принцип си падам. по анимета не си падам, но има някои на които се кефя крайно (нинджа скрол примерно, апълсийд, гоуст ин дъ шел...)
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Паметта май вече ти изневерява яко, а?The Chameleon написа:Откога си падаш по анимета енд джапан стъф? :shock:I_Hate_Noise написа:ей сега изгледах анимето... ебало си мамата :shock: крайно добро беше.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Светни ме това, което се очаква да помня.ENDVRA написа: Паметта май вече ти изневерява яко, а?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Просто вече сте дискутирали темата и ти отдавна знаеш, че той гледа анимета. ;рThe Chameleon написа:Светни ме това, което се очаква да помня. :shock:ENDVRA написа: Паметта май вече ти изневерява яко, а?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
ENDVRA написа:Просто вече сте дискутирали темата и ти отдавна знаеш, че той гледа анимета. ;р
Ако знаех, щях ли да питам!
天皇陛下万歳。。!
- Edwin Odesseiron
"-A little fight in you... i like that
-Then you're gonna love me"

-Then you're gonna love me"
I'm busy, okay? I'm busy!
- Till.Lindemann