Re: Facebook
имам нужда да ям и да се сера
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Брат ми го гледам се е вкарал в ебати филма с тоя Фейсбук
. Има някакви Browser игри тип Bightfight, Battle Knight, бла бла , но така и не смея да си направя рег ...
Въпрос : Някой от регнатите потребители там може ли да сподели има ли смисъл от туй чудо или само убиваш време ?
Въпрос : Някой от регнатите потребители там може ли да сподели има ли смисъл от туй чудо или само убиваш време ?
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Mad Hatter написа:Въпрос : Някой от регнатите потребители там може ли да сподели има ли смисъл от туй чудо или само убиваш време ?
фейсбук е за хора на работа, които си нямат работа
Блах, никога няма да се регна в тоя еврейския сайт.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Целта на Фейсбук най-вече поне за мен си е да държиш контакт с приятели, които рядко виждаш наживо. Отделно снимки може да качваш, има и игрички, ама аз не ги играя, не са ми интересни 
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Аз имам рег само заради игричките
Особено Who's Got The Biggest Brain я играя доста често. Много готина игричка 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
THE KING OF TIME написа:Вие луди ли сте бе, много си е готин сайта. Сега че някои малко със шарениите прекаляват не значи че е кофти. Интерфейса е адски удобен, възможностите също. Бе въобще много е хубав, сега на запад точно такива сайтове са модерни в момента.
Ъъъ такова... хората нямат право на лично мнение, така ли? Щом са казали, че не им харесва, значи не им харесва.
Мен лично също ме дразнят тия простотии.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ха как па го измисли тва.Аз нямам нито 1 фр дето не познавам.Ако те адне некой нахалник от индия примерно даваш му игнор и да отпадаTill Lindemann написа:никога не съм харесвал този тип сайтове......пълниш се с японцски и ирански фредове в един момент, тъпо е
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
THE KING OF TIME написа:Целта на Фейсбук най-вече поне за мен си е да държиш контакт с приятели, които рядко виждаш наживо. Отделно снимки може да качваш, има и игрички, ама аз не ги играя, не са ми интересни
Честно да ти кажа - всичките ми приятели и познати са ми събрани в скайп-листа.Има хора, които виждам всеки ден и такива, които не съм виждал от година примерно.И когато са онлайн им пиша.Та за чий кур ми е майспейс/фейсбук? Игрички и на мен не са ми инт, а за снимки - предпочитам да си пращам избрани, вместо да слагам всичко там.И да може да ми гледат приятелите, мерси

"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Такова нещо няма много приложение мисля в България. Повечето хора си имат познатите и приятелите в скайп листа и прочие. Преди да замина за Италия, надали някога щях да си направя рег в такъв сайт. Иначе трите основни такива сайтове са facebook, myspace, hi5. Oт тях според мен най добър е фейсбук-а. На мен лично доста ми е полезен, тъй като приятели и познати от Италия се пръснаха навсякъде и по този начин мога да следя кой къде е, как е, какво прави, къде смята да ходи, отделно има и чат система в сайта. Сега в университета пак в фейсбук мога да следя кога ще има даден евент, кой от тук ще ходи и прочие. Пък тук скайп примерно не е много популярен.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Някой да играе Mob Wars ?
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
това са сайтове за запознанства а скаипа е като тефон с приятели преидмноТа за чий кур ми е майспейс/фейсбук?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
имаше статия My Space VS FaceBook в един от броевете на ПЦ мания. Като я четох останах с впечетлението, че Май спейса е по-комерс...
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Я някой да сканира тази статия. ще съм му благодарен.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
LetteRman написа:имаше статия My Space VS FaceBook в един от броевете на ПЦ мания. Като я четох останах с впечетлението, че Май спейса е по-комерс...
Е т'ва, че е по-комерс не го прави по-зле от Фейсбук-а.

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:LetteRman написа:имаше статия My Space VS FaceBook в един от броевете на ПЦ мания. Като я четох останах с впечетлението, че Май спейса е по-комерс...
Е т'ва, че е по-комерс не го прави по-зле от Фейсбук-а.
Даже го прави по-добър
-
h3artstone
- Обратна връзка:
MySpace е по-човешки за мене
Разни събития, дори концерти по MySpaceTV, различни интернет глупости - забавно е, тъпо е, но пък важното е, че не е на CIA 
Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~