Като се замислиш, тая е бая имба. Има неква хормонална защита, иначе досега да е фанала де що венерическа и орална болест.
Диана > ад
Само 'дето не бихме правили тройка с никого.The Chameleon написа:Освен, ако няма да правите 3-ка.. ;р
Ти да не си още един пич, с който съм била невероятно близка и който познава живота ми из основи, а после съм забравила? (:Ейнджъл Фейсо написа:Кире, не съм сигурен.
Като се замислиш, тая е бая имба. Има неква хормонална защита, иначе досега да е фанала де що венерическа и орална болест.
Диана > ад
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Какво - на мен ли говориш? Не, няма.Fenrir написа:Ъм.....може ли да приемем,че има много мъже в живота ти? оО
Никакви мъже.Принцесата-войн написа:Какво - на мен ли говориш? Не, няма.Fenrir написа:Ъм.....може ли да приемем,че има много мъже в живота ти? оО
Ейнджъл Фейсо написа:Никакви мъже.Принцесата-войн написа:Какво - на мен ли говориш? Не, няма.
Само курове.
Черни, бели, рязани, незабелени, дърти, спаружени.
Сякак ги обича.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Бат' Жоро знае как се прави. Не го натискай.Принцесата-войн написа:Хитри са, я раздуй...AcTivE написа:Макар че моята е открила начин, по които да не и изневерявам. Хитри са жените.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq