Tя още еDeViL написа:Кажи го на онея "разбирачи" които казаха, че играта била тъпаDumbaldor написа:StarCraft е велика !!!![]()
(тъпа тъпа.. за това сигорно до преди няколко години беше една от най-играните игри)
Ще продължите ли да играете SC и след появата на SC2?
Re: Ще продължите ли да играете SC и след появата на SC2?
Reaching aural nirvana...
Мда, аз съм израстнал с тая игра. Дори имам Starcraft (без brood war) оригинал. ОРИГИНАЛ! По онова време, когато излезе! Тогава не го оценявах много-многоDumbaldor написа:Хамелеоне кво им се обясняваш на тия злетаци просто. Те като са взели да геймят WarCraft 3 сигурно им е била първата игра. Пуснали са 1-2 пъти стареца видя ли се че има "кофти" графика и са го спряли. Ама хора като нас едва ли ще забравят нощните мрежи и стотиците дори хиляди часове прекарани в мултито. StarCraft е велика !!!
Като се замисля... цъкал съм дуум, цъкал съм Уор 2, Куейк 2 и Стареца... Чшшш ей това са ми първите игри, бе, как няма да ми харесват, колкото и време да мине
А като се замисля първата ми игра беше някаква досовска с пистички и колички, Волфенщайн и Gods, но това е друг въпрос. И да - играл съм ги преди да се добарам дори до тетрис.
МАКАР ЧЕ имаше, още по-рано, една друга игра на Правец 16, дето я играеха брат ми и наш бивш съсед, нея също я бях разцъкал, но помня някакви зелени човечета на квадратчета и това е
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Еми ако съм фен на играта ще играя вц 3 или УоУ за кво да играя вц 2The Chameleon написа:Оф, да ти имам плоското мислене.. Играй игрите " за смисъл и впечатление ", има нещо наречено " фенщина ".Jorix написа:Абе луд ли си тва е игра на 15 години...За времето си може да е била добра,ама сега няма никъв смисал да се играе.В нея е на лице общо взето основата на стратегиите и няма нищо което би могло да ти направи впечатление в днешно време.Свали си я да видиш какво представлява стратегия на 13 години,но ти гарантирам че повече от 5 минути няма да и отделиш
МдаKamelot написа:Tя още е
Пука ми, че ми дреме
Кой е играл *демото* на СтарКрафт
? Ще си го цъкам ест. Даже ще си превъртя кампаниите на ск-то и брууд уар-а преди да почна да цъкам двойката.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
абе и аз тука много играх старкрафт в мулти след като и злезе брудвар амааа сега изобщо неми пука за старкрафт 2 просто ми изглежда като 1 а неискам да се връщам 10 години назад баси дегардацията
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Ти тъй или иначе си 10 години назад, няма накъде повече да се връщашiddqd написа:абе и аз тука много играх старкрафт в мулти след като и злезе брудвар амааа сега изобщо неми пука за старкрафт 2 просто ми изглежда като 1 а неискам да се връщам 10 години назад баси дегардацията
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Saren надценяваш го. Поне 20 години назад му давам. Иначе за хора като мен StarCraft има и сантиментална стойност. Така че след време съм сигурен че след едно яко разцъкване на 2-ката ще си кажем с приятели "абе ае на 1-цата". И ще цъкнем 1-2 мрежи колкото за доброто старо време.
Зависи според мен.
Може да кажете:"Абе я да поцъкаме 1цата", след яко мулти на двойката.
Мен StarCraft доста ме кефи, но на мулти съм отчайващо слаб.
Кефят си ме историята и кампанията(предполагам, всички сте играли пълната версия с всичките синематикс,а не рипнатата, която е разпространена в БГ)
Мен StarCraft доста ме кефи, но на мулти съм отчайващо слаб.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Че в българия е добре разпространена и пълната версия със синематикс. Даже бях забравил че има Рипната. Иначе аз инсталирам само ISO-та. Архивите им нямам вяра.
- bgKommando
- Обратна връзка:
И преди и сега пак си играя StarCraft-a.Се пак ми е първата стратегия.За тези които мислят , че не става , тъпа е и е с много стара графика им препоръчвам игрите на братовчед ми- достатъчно шарени са!
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
- bgKommando
- Обратна връзка:
Btw Аз съм го играл и то след кат я превартях щот исках да видя и демото как еSaren написа:
Кой е играл *демото* на СтарКрафт ? Ще си го цъкам ест. Даже ще си превъртя кампаниите на ск-то и брууд уар-а преди да почна да цъкам двойката.
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?