Pulsar.bg - Информация
Re: Pulsar.bg - Информация
Значи не им еби майката, защото все пак профиесионално са подходили при фала. 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
О, не. Ще им я еба.
Звъня в 10 часа да видя има ли някакъв напредък по въпроса. Дига ми някаква пуйка, обяснявам и за върнат пакет и тя
-ъъ...един момент (мисли си, че е заглушила телефона) - абе ква върната пратка, кво ме занимават с простотии.
Минава 1 минута.
Пак взима телефона и ми казва: Ами постоянно търсим връзка с тях, но никой не отговаря.
Затварям.
Звъня на Пулсар. Казвам им проблема, човека почна да се смее и ми даде номер АЗ да дам на спиди да им звъннат.
В 12.30 някъде дойде играта.
30 лева за нея, 7.50 за доставка.
Пикая им на Спииди, никога не ги ползвайте.
Звъня в 10 часа да видя има ли някакъв напредък по въпроса. Дига ми някаква пуйка, обяснявам и за върнат пакет и тя
-ъъ...един момент (мисли си, че е заглушила телефона) - абе ква върната пратка, кво ме занимават с простотии.
Минава 1 минута.
Пак взима телефона и ми казва: Ами постоянно търсим връзка с тях, но никой не отговаря.
Затварям.
Звъня на Пулсар. Казвам им проблема, човека почна да се смее и ми даде номер АЗ да дам на спиди да им звъннат.
В 12.30 някъде дойде играта.
30 лева за нея, 7.50 за доставка.
Пикая им на Спииди, никога не ги ползвайте.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
бля бля бля . ;д
Не съм прав.
Не съм прав.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Те от Плевен ли са О.о
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ох, аз ли попръднах или си мислех, че имат различни клонове в страната. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Еми имат, единия им клон е точно на минута и 20 секунди от насThe Chameleon написа:Ох, аз ли попръднах или си мислех, че имат различни клонове в страната.
Son of a....denik написа:Еми имат, единия им клон е точно на минута и 20 секунди от насThe Chameleon написа:Ох, аз ли попръднах или си мислех, че имат различни клонове в страната.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Тия http://www.ozone.bg с разнообразния си каталог за РС меко казано ме заинтригуваха.Някой да знае къде се намира магазина им,или са само онлайн магазин? 
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
@Fenrir, ъъъ? 
Докато бях в България доста често пазарувах онлайн и имам богато мнение за куриерските фирми от личен опит.
Спийди са пълна пародия като цяло - бавни, много бавни (трябва да се преименуват на Slowly), персонала им са пълни идиоти, не могат да стъпят и на пръстчето на Еконт.
При Еконт нещата стоят така - поръчваш днес, утре в 9 часа сутринта ти го носят на вратата.Доставка - 4 лева беше, сега май са я дигнали на 5.70 но не съм сигурен.
Спийди са пълна пародия като цяло - бавни, много бавни (трябва да се преименуват на Slowly), персонала им са пълни идиоти, не могат да стъпят и на пръстчето на Еконт.
При Еконт нещата стоят така - поръчваш днес, утре в 9 часа сутринта ти го носят на вратата.Доставка - 4 лева беше, сега май са я дигнали на 5.70 но не съм сигурен.