AcTivE написа:Не съм от хората, които робуват на телефона си или обичат да слушат музика от него.
+1 като си има в предвид че почти не го ползвам дори за разговори,рядко го нося в мен.
AcTivE написа:Не съм от хората, които робуват на телефона си или обичат да слушат музика от него.
Hitrusha написа:По-добре да си казваш всичко. Аз съм пристрастена към телефона и го нося с мен дори в банята![]()
The Grim Reaper написа:Hitrusha написа:По-добре да си казваш всичко. Аз съм пристрастена към телефона и го нося с мен дори в банята![]()
И аз! ^^
А ти играеш ли си на него, докато сереш?
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Bobakin написа:Аз почти не си вдигам телефона.Като някой ми звъни просто му затварям.Тъй де,освен ако не ми се стори нещо важно.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Grim Reaper написа:Squiz написа:Какво мислите за тея фитили? Лично аз се дразня безкрайно много на някой, който не си вдига телефона.И да, разбирам час-два, но цял ден.WTF!? За какво е мобилен телефон на индивид, когато през ден го забравя вкъщи, с изключен звук или нещо от сорта и реално не може да го намериш когато ти потрябва? И защо когато види, че си му звънял не се сещат дори да клипнат да видят, аджеба, защо си им звънял? Отговорете ми, моля...А също така и ако някой от вас е от невдигащите, нека се защити...сега!
Види ми се, че някой те игнорира.