†Попътъ† написа:Е то и вие бугарите немате право да сте на тия земи по тая логика.... Тя си е изконно.... Римска (Византийска)..примерно...
ХАХАХАХ СЛАВЯНСКА Е!АХАХАХАХ.
†Попътъ† написа:Е то и вие бугарите немате право да сте на тия земи по тая логика.... Тя си е изконно.... Римска (Византийска)..примерно...
Ледник написа:Бродник,
първо нашите земи са си били наши и преди елините да се заселят на Балканите,
и второ - не можеш да сравняваш събития, които текат в момента, със събития отпреди две хиляди години. Да, тогава народи са завземали чужди земи, и това е било нещо нормално. Сега такъв тип агресия е недопустим. Тогава и робството е било нещо нормално. Това оправдава ли търговията на хора днес?
Прочее, не бях чувал че българите унищожават православни храмове с настъпването си на юг от Дунава. Мислех, че в тогавашна България разнообразието на религиите е било разрешено.
†Попътъ† написа:Израел е там където има евреи... палестина е там където ми палестинци...
No написа:Израел е държава на евреи, те са я извоювали във война с целия арабски свят и я държат здраво под военните си кубинки.
No написа:Не виждам защо надигаш глас, князе..
Till Lindemann написа:а пък арабите не са хора, нали
и м-у другото не знам дали ви прави впечатление, че израел е една малка държавища, която има един дооооста голям излаз на море за разлика от пустиня
не са прости тия хора, хич даже
Till Lindemann написа:имах предвид, че са гадно племенце и загпабват брегова ивица.....абе не са добри тия хора
No написа:Не, сериозно, имам чувство, че го правиш нарочно. Не може да си толкова прост наистина..
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Вермик, професоре! :lol: :lol:
Vargg написа:Наистина е професор. Като Теодор на времето, 'дето го кръстихме Мозък!
Chernobyl написа:Ти знаеш ли че аз имам пооооовеееечееее мозъкк от теееб!
Squiz написа:Дайте да измислим некфа даларека да вземем малко от тея 7млрд и ние де...
No написа:Ами Ледник,
не знам от къде си се информирал, но Балканите преди идването на българите са почти изцяло християнизирани. След идването им... ами да кажем, че положението на християните доста се е влошило. И да, бая храмове, параклиси, дворци и други паметници на културата сме изпотрошили.
Колкото до примерите, не виждам нищо лошо в тях. Израел е държава на евреи, те са я извоювали във война с целия арабски свят и я държат здраво под военните си кубинки. Както безброй други държави по целия свят. Проблемът е в твоята неприязън към техния народ, нищо повече..