Тинтуренти

Нещата от живота
Публикувай отговор
Dr. Bertruger

Re: Тинтуренти

Мнение от Dr. Bertruger »

Тука положението е Плаза, само още не е ясна точната дата.
Gothic doesn't exist!
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Dr. Bertruger написа:Тука положението е Плаза, само още не е ясна точната дата.

27 няма да е ;)
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Undead Dude написа:@2D.

Браво :)

Яки планове сте си направили за бала... за разлика от нас, които ще ходиме в син сити(БЛЯХ). След това обаче ще пообиколим другите паралелки, щото в тоя випуск сме 12класа и е малка идилия :D

Точно в Sin City има хаус, ретро и чалга - ако не ти харесва нито един от гореизброените стилове за партито на бала - ами...не вини съучениците си :)

А другите, които не искат да бъдат със съучениците си - искрено ги съжалявам, че не са попаднали в клас с готини хора.И все пак, ако не си с класа си се губи за мен цялата идея на бала...

При нас е ясно, че догодина сме в Най.До тогава - пиене предварително :mrgreen:
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

24 Радисън.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

21-ви, Военния клуб. После Sin City.
:)
Come, my raven, it could be a lark.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Шератон. И после в Най.

Смейте ми се. Рийпъра в чалготека. :?

Хубавото е, че в Най ще стоим час-два. После с част от класа, които няма да издържим на селянията отиваме я в Маската, я в Строежа, я в Тукана... Абе, 'де има место и човешка музика.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

Nocturno написа:Gastly, пожелавам ти да си изкараш страхотно във вечерта (и сутринта) на бала ! Наистина ти го пожелавам от сърце, сигурен съм, че обичаш класа си и сте много задружни. Купонясвай и хич да не ти дреме ! :D

Ми, мерси бе брат, така и ще бъде... :)
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

Похвала за тея, дето си харесват класовете и съжаление за онези, които не ги търпят.

Аз също благодаря за всяка минута с класа си и ми е кофти, че вече не сме заедно. Беше голяма простотия, бих казал дори лигавщина, но никога не сме правили глупости (като да бием учители, да чупим и т.н. днешна младеж (дет има един израз)). Даже с хората, с които не се разбирах ми беше хубаво на бала, всеки беше с всеки и всички реваха (почти, аз така и не успях да пусна прощална сълза... :( Запомниха ме с лошо :lol: )

Ееех good 'ol times, искам пак в 12ти клас, няма да имам ни едно отсъствие, даже преподавателите ми липсват. То с всеки си имаш лафче на петата година, и с чистачките, и с лелките в лафката, и с директорката... :roll:

И нещото за което винаги си спомням с усмивка (ей така като пример) - след часовете заковахме кошчето за тавана и налепихме боклуци около/в него, стана реално и въпреки това зам.директора не оцени изкуството и накара някакви да го махнат... което е жалко, щото съм се катерил на два чина един върху друг и на тях стол за да го закача там. А те ползваха стълба. Никакъв спортсменски дух и никакво извинение не получих!
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Екс, подкрепям те :cry: Искам и аз с у-ще :(
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Existence

Мнение от Existence »

Психичноболен Мечо написа:Екс, подкрепям те :cry: Искам и аз с у-ще :(

На всичкото отгоре с колкото и бивши съученици да се събереш, просто не е същото като в класната стая с пълен набор хора...

Ама аз не познавам ни един човек, на когото като са му казали "стой в училище, после ще ти липсва!" да си е взел поука. Явно така е устроен света :/
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Gastly
Обратна връзка:

Мнение от Gastly »

Existence написа:Ама аз не познавам ни един човек, на когото като са му казали "стой в училище, после ще ти липсва!" да си е взел поука. Явно така е устроен света :/

Ето ме мене бе, аз съм така, отсега ми липсва, а имам още годинка в него, като си помисля това време колко бързо ще изтече... :S Не искам да си тръгвам, не искам.
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

И мен понякога ме удрят кофти мислите, че от догодина няма да има даскало и ще ми липсва...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Existence

Мнение от Existence »

Squiz написа:И мен понякога ме удрят кофти мислите, че от догодина няма да има даскало и ще ми липсва...

Yes it will (ще ти липсва). Така че се забавлявай колкото можеш ;)
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Аз съм доста преди вас - на 18 (сиреч ей сега, в неделя) ми а аборигенския бал. Колкото и да ми се иска да се забавлявам с всички присъстващи, най-вероятно няма да се получи точно така. Абе дразнят ме 90% от присъстващите и това си е. Поне ще направя опит, пък ако не ще се напия като за цяла компания.

ВИПУСК '89 АЛЕ АЛЕ АЛЕ!
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

Ако се налагаше да ходя на бал тая година, не бих отишъл. НЕЧОВЕКО не би одобрил.
Negative Frequency Entity.
Аватар
Chernobyl

Мнение от Chernobyl »

На 21 ми е бала ;р А на 23-25 съм на албена >:С
НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Един ден да кажа - " ебаси колко ми липсва класа и училището !! " Изобщо не мога да повярвам. :shock:

Сега.. спомням си като малък как исках да порасна, а всички големи ми викат " не, не.. искам да съм малък " .. и не можех да ги разбера. Да , сега ги разбирам, НО не вярвам това да е същия случай..! :shock:

Смисъл, изобщо не ми го побира мозъка :Х Ужасния ми клас, с който никога не съм бил " на ти " , никога не съм се събирал и прекарвал добре.. Досадното даскало, в което учих какви ли не простотии... сутрешното разкарване, тъпеенето там и прочие. Ужс! Гъза ще ударя в тавана от кеф като завърша, заклеам се! :Д

Има хора, които са близки с класове си , като Екса :) , и са си прекарвали добре с тях и прочие, виждам от поста му.. нормално е да му липсват! Но на мен ?! Хел ноу! >>

Може би ще кажете : И висшето не е много по-различно, пак ставаш рано, имаш много повече да учиш и прочие, и прочие.. но вижте - важна е нагласата. 8) Като си с добра нагласа е много по-приятно, отколкото с моята крайно негативна нагласа към шибаното ми даскало и шибаните ученици в него. :Х
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
line
Обратна връзка:

Мнение от line »

На 21 ми е бала на Боровец.Трябва да търпя всички шопаги от моя град,но какво да се прави ще издържа една вечер.Крайно време е вече да си купя костюм...

След това мероприятие,и матурите естествено отивам да работя лятото на Слънчев Бряг,там вече ще е party :)
Изображение
Everywhere,and before everything,by day and by night,constantly in mind is death.
The Psychology of the Assasin
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Хора, искам яко, ама много яко да се набръскате! Уиски, водка - всичко смесвайте! Изкарайте си супер на морето, не се занимавайте с учене и подобни простотии! Това е най-якия момент в живота ви, надрусайте се, сваляйте мацки, снимайте се, прекарайте добре, за да ви останат спомени за цял живот! Също така ви пожелавам да се олеете на матурите, за да се освободят повече места за УНСС :mfngr: :mfngr: :mfngr: :mfngr: :mfngr: :mfngr:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Моят тунтурентски бал беше преди 13 години... Имаше простотия, но имаше и хубави моменти, сега като погледна назад и разбирам колко бързо е минало времето от тогава... Остаряваме неусетно мамка му....
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Публикувай отговор